Buna!
Sunt in clasa a12-a si as dori sa studiez arhitectura in SUA.Una dintre universitatile la care as vrea sa aplic este Yale.As dori sa stiu,daca ma poate ajuta cineva cu informatii(daca studiaza cineva acolo,v-as fi foarte recunoscatoare).Mediile mele sunt urmatoarele:9,67(IX);9,97(X);10,00(XI), si in clasa a douasprezecea sper sa am tot 10:d.Concursuri:Stiintele pamantului-mentiune;winner(fizica)-premiul III;evaluari in educatie(lb.si lit.romana-medalie de aur-nationala,fizica-medalie de aur,lb.engleza-medalie de argint).Olimpiade:Lb.si lit.romana-nationala(premiul II);Fizica(judeteana-premiul III);Economie(premiul I).Voluntariate nu prea am(in afara de campania"Let's do it Romania"si alte cateva de colectare a deseurilor nu prea sunt).Am dat deja SAT I si SAT II si TOEFL.Mi-am pus la punct portofoliul de care am nevoie(cu schite,sculpturi,etc.,care sa ateste ca am calitatile necesare pentru a urma aceasta facultate).Eseurile personale inca nu le-am facut dar nu constituie o problema.La fel si cu recomandarile.La examenul de bacalaureat sper sa nu am probleme si sa scot peste 9,50.
Credeti ca am vreo sansa sa intru?
Tin sa mentionez ca parintii mei nu-si pot permite sa plateasca 40,000$ pe an,deci voi avea nevoie de o bursa(totala chiar).
Stie cineva cum as putea sa aplic pentru o bursa si ce sanse sunt sa o primesc?
Si va rog,daca este cineva plecat in SUA,cateva impresii mi-ar prinde bine.
Va multumesc din suflet!