Atanasu,
Oribil mesaj ai putut sa scrii.Da-mi voie sa iti explic de ce ,din punctul meu de vedere este oribil mesajul.
Mesajul tau contine foarte multa emotie,mult apel la emotie.Iti place sa te joci cu emotiile?Ai vrea ca cineva sa se joace cu nervii tai sa vezi cum e?!
In lungul tau mesaj ai luat partea unor utilizatori ai forumului ,tu ,scrii in numele tau ori ale lor ?Din acelasi mesaj scabros ,observ ,ca iti place sa te joci cu cuvintele ,chiar asa de mult iti face placere confuzia ori sa induci confuzie in exprimare.
Esti liber si alegerea iti apartine sa navighezi pe ale forumuri ,ori sa intri in contact cu alti oamenii ,care au aceleasi conceptii ,atitudini ,mod de comunicare cu al tau .In fond ,tu,ce cauti aici ,in acest forum?Avand in vedere ca ai obiceiul sa arunci cu mizerii in unii membri ,daca nu te simti ok,in schimbul de mesaje cu forumistii ,de ce mai stai aici?Ai impresia ca cineva iti va duce lipsa???
Din partea mea esti rugat sa parasesti acest ev mediu ,si sa te duci acolo intre acei indivizi de la care poti invata ceva si pe care-i poti domina!!!
Nu uita nu esti cel mai inteligent ,cult ,destept ,ori ce vrei tu ,membru de forum,esti doar un utilizator de forum,la fel ca mine ori ca altii.
Primeste te rog din partea mea un mare Minus.