Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Staţia spaţială internaţională, sonde spaţiale şi călătorii spaţiale
Programul Spatial al Romaniei 2012-2025 !!!
Electron:
--- Citat din: ariel55 din August 05, 2012, 05:30:06 a.m. ---Pentru Electron:
Dar tu esti implicat in acest minunat program?
--- Terminare citat ---
Dar de ce eu?
e-
Sieglind:
Ariel: eu am întrebat.
Şi n-ar trebui să te surprindă că primeşti întrebări despre un subiect pe care l-ai deschis şi îl promovezi. Înseamnă că poate fi interesant şi pentru alţii.
Am urmărit, acum câţiva ani, una din încercările lor şi aftermath-ul (în presă): era ca scena aia din Zorba, Hey boss, did you ever see a more splendiferous crash?
De aia am zis că vreau să aflu de la unul care ştie direct. Nu vrei, nu spui, şi gata.
ariel55:
:D :D :DScuze, Sieglind! Te-am botezat.Scuze Electron, intr-adevar am adresat gresit.Ma obisnuisem cu tine :D
Excelenta: "era ca scena aia din Zorba, Hey boss, did you ever see a more splendiferous crash?
Excelent umorul tau Sieglind!Pe bune , ador stilul asta.
P.S. Nu vreau. 8), mai ales ca au anuntat un nou episod: Satelit bulgaresc lansat de racheta cu motorul in pline teste , cred ca de succesuri.Se pare ca au uitat de Luna....(acuma, daca ne gandim bine, Luna e banala, e pe cer, stelitul inca nu!
https://www.arcaspace.com/?p=1725
Sieglind:
Ok, urmărim, urmărim ;D
Aia am văzut-o în direct la TV (Neptun?), că eram la mare :P)
Cum să mă supăr de confuzie? eu? hi hi hi
puriu:
Ambitiile ONG au scazut dramatic. Cu cativa ani in urma doreau sa aselenizeze un aparat folosind o racheta cu apa oxigenata. Acum doresc sa atinga orbita circumterestra cu o racheta cu oxigen lichid si combustibil, ca la V2-ul lui Hitler. Pana la un Sputnik mai e cale lunga. Important este ca cineva sa bage banul.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă