Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Articole, emisiuni, publicaţii ştiinţifice româneşti ce merită promovate

Articolele domnului Alexandru Mironov, absolut superbe ...

<< < (2/6) > >>

RaduH:
Interesanta fuziunea asta focala da is curios daca o sa si apara ceva practic .

HarapAlb:

--- Citat din: RaduH din Iulie 24, 2008, 04:23:57 p.m. ---Interesanta fuziunea asta focala da is curios daca o sa si apara ceva practic .

--- Terminare citat ---

 N-auzi ca-i nevoie de bani :D
 De fapt fuziune s-a obtinut si prin celelalte metode doar ca nu s-a putut mentine un timp suficient de lung, la fel si cu fuziunea asta de locala... 

Adi:
Ca in fiecare marti, un nou articol al domnului Mironov din seria "In direct cu NASA", despre infrastructura urbana a secolului al XXI-lea.

http://www.cronicaromana.ro/in-direct-cu-nasaproiecte-sf-pentru-un-oras-de-secolul-xxi.html

Adi:
Martea aceasta domnul Mironov incepe o serie de istorisirii a intalnirii dintre 26 de premii Nobel in stiinta si 500 de studenti si presa la Lindau, in Germania. Schimbul de idei si de noutati stiintifice a fost fascinant. In acest prim articol, domnul Mironov prezinta istoricul de aproape 60 de ani a acestor intalniri de la Lindau intre laureati Nobel si studenti si presa. Dumnealui a asistat in 29 iunie anul acesta, ca jurnalist de presa.

http://www.cronicaromana.ro/index.php?editie=1677&art=87345

Adi:
Saptamana aceasta, domnul Mironov a continuat prezentarea reuniunii de la Lindau dintre laureati ai premiilor Nobel, tineri si presa. Prezinta pe scurt o prezentare a cercetatorului Hans Rosling de la Karolinska Institut din Suedia care demonteaza mituri despre tarile lumii a treia prin o interpretare foarte interesanta a datelor statistice. Interpretarea apare sub forma unei harti pe care tarile se misca pe masura ce evolueaza. Prezentarea lui o puteti gasi aici pe internet si va aparea si la tv Romania de Maine in toamna.

Va invit sa o comentati.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă