Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Chimie anorganică

kituri chimie

(1/4) > >>

night!:
Nu prea am habar ce as putea face cu ele asa ca v`as ruga sa ma ajutati sa`mi aleg unul

http://www.cadouri.ro/jucarii/chemistry-lab-p1350.html

mai sunt astea 2 ( transportul e 150$ :| )

http://www.discoverthis.com/chem-c1000.html
http://www.discoverthis.com/chem-c2000.html

Mai stie cineva si altele ?
Daca nu as dorii niste pareri ceva :-??

night!:
Exista vreo varianta romaneasca, adica vreun site de genul asta in romania ?
http://www.hometrainingtools.com/catalog/chemistry/chemicals/cat_chemicals-a-c.html?products_begin=20

Adi:
Exista kituri educationale foarte bune pe net, nu doar pe chimie. Exista unele si foarte ieftine. Daca kitul e doar o cutie nepericuloasa, transportul poate sa fie mai ieftin. Ar fi fain sa creasca dorinta oamenilor de a avea astfel de kituri educationale. Astfel, si noi am putea vinde astfel de kituri, iar profitul sa se duca la sustinerea voluntarilor acestui site. Asta cu timpul, caci acum e greu, cand vin din State aduc cartile pentru voluntari, nu stiu daca e loc si de kituri ... Dar ar fi interes in acest sens?

night!:
kituri nu am mai gasit pe situri din romania, dar am gasit vreo 5 situri romanesti ce ofera reactivi, sticlarie, ustensile etc + echipamente protectie pentru chimie, ce se adreseaza persoanelor fizice.

Doar ca, ma uit ca la tv...nu prea stiu dc am nevoie si nu pot lua azi 5g de nu stiu ce, maine alte 5g si o eprubete pentru ca ar inseamna sa platesc transportul de 10 000 de ori :D

m`ar putea ajuta cineva ? sau macar sa ma scoata un pic de ceata incat sa vad cam ce mi`ar trebuii

Adi:
Avem niste persoane active pe Chimie aici pe forum, de fapt este doar o eleva de liceu :). Partea de chimie este cea mai subtire pe acest forum, dar sper sa devina mai activa. Dar inteleg ca nu te pricepi la chimie, adica nu ai avut pana acum o pasiune pentru chimie. Ce a trezit brusc acesta pasiune?

Te pot ajuta cu comentarii despre kituri de fizica si energie, etc. Sunt unele maine la vreo 6 dolari, din astea poate pot aduce mai multe in tara, daca exista cerere ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă