goldfinger17, bine ai venit.
Te rog pe viitor sa fii mai atent la ortografie, sa incepi propozitiile cu majuscula, sa lasi un spatiu dupa semnele de punctuatie etc, pentru ca altfel mesajele tale sunt greu de citit. Daca vrei sa comunici cu altii trebuie sa arati un minim de respect in acest sens.
Daca avem un obiect, pe care il impartim la infinit,rezultatul va da orice diferit de 0?adica vom avea de fiecare data a infinita parte dintr-un obiect?
Te referi la un obiect ca ceva material, fizic, sau la un obiect conceptual, cum ar fi un segment de dreapta?
deci infinitul totusi ar putea fi ceva abstract?
Parerea mea este ca infinutul chiar este doar ceva abstract. Ceva practic infinit nu prea s-a gastit pana acum.
Am citit o maxima a unui ganditor englez care spunea ceva de genul:"Dumnezeu este punctul tangent intre 0 si infinit".
Afirmatia despre care vorbesti este ceva legtat de metafizica, de filozofie, nu prea ii vad relevanta in discutiile stiintifice.
Un lucru poate fi redus prin segmentare la infinit ajungand la un nul absolut?
Nu inteleg ce vrei sa spui. Ce intelegi prin "redus prin segmentare" ? Si ce intelegi tu prin "nul absolut" ?
Deci pana la urma ar avea o stransa legatura relatia 0 si infinit (totul si nimic)....
De obicei "deci" se foloseste pentru a exprima o concluzie. Eu nu prea inteleg ce legatura gasesti tu intre 0 si infinit, si cum rezulta ea ca o concluzie din ce ai zis mai sus. Poti sa fii mai explicit?
Mai ca tare ciudat mai e...
)
Tu doresti sa vorbim serios aici, sau tu ai venit doar ca sa te hlizesti si sa amesteci metafizica in chestiuni unde nu are nici o relevanta?
e-