Forumul Scientia

Matematică şi Logică => Matematică - probleme generale => Subiect creat de: Adi din August 26, 2011, 10:20:01 p.m.

Titlu: Util elevilor: un prof de mate explica la tabla si pune filmele pe net
Scris de: Adi din August 26, 2011, 10:20:01 p.m.
Domnul Ioan Ursu, profesor de matematica la Bacau, preda matematica chiar la stupina din mijlocul naturii. Si-a montat o tabla si se filmeaza cand explica probleme de matematica. Filmele sale sunt deja pe internet (Neogen si Youtube) si s-a strans deja material cat pentru un material de matematica online. Este urmarit deja de 20.000 de elevi diin tara, care poate nu ar avea bani sa mearga la un meditator. Am aflat de dumnealui astazi de la Antena 3 si imediat l-am promovat la Stiinta Azi si aici. Este un model demn de urmart, iar pentru elevi de urmarit.

Pe youtube: http://www.facebook.com/prof.ursu (http://www.facebook.com/prof.ursu)

Siteul sau: http://proful-online.blogspot.com/ (http://proful-online.blogspot.com/)

Pe google cautati "proful online"

Dati mai departe, merita toata tara sa stie de dumnealui. Nu sunt multi romani intreprinzatori, asa ca sa ii promovam pe cei care iau initiative!

Adi
Titlu: Răspuns: Util elevilor: un prof de mate explica la tabla si pune filmele pe net
Scris de: zec din August 27, 2011, 02:02:03 a.m.
Sa fiu si putin critic si ca opinie personala nu mi se pare foarte eficient.As putea sa zic ca dupa parerea mea e pierdere de vreme,din ce am vazut vorbeste mult dar despre alte subiecte si o lungeste exagerat cu probleme simple pe care nu face decat sa arate o rezolvare la ele.
 Pentru cine are timp de pierdut poate sa il urmareasca ,ideea lui e una buna si trebuie sa il felicit ca omul se straduieste.Pacat ca o face mai mult de impresie decat ca pe o lectie.
Titlu: Răspuns: Util elevilor: un prof de mate explica la tabla si pune filmele pe net
Scris de: Adi din August 27, 2011, 09:08:02 p.m.
E o idee buna, sper sa o preia si altii. Desigur ca fara avea audienta directa langa tine care sa iti dea feedback, e mai greu sa prezinti exact cum vor ei. Dar problemele simple sunt cele mai importante de inteles pentru elevii care nu stiu nimic, cum a fost la bac. Poate el s-a specializat pe problemele simple. E loc pentru altii sa se specializeze pe probleme mai grele, etc.