Diverse > Critici ale paradigmei curente in stiinta

Constanta gravitationala a lui Einstein;

(1/7) > >>

Virgil:
Cu ajutorul teoriei similitudinii sistemelor micro si macrocosmice, am dat o interpretare originala a constantei gravitationale a lui Einstein.
https://drive.google.com/file/d/1OeTu4bV8LPxfVpt6gC2IKz8yQwo45Ioh/view?usp=share_link
Astept sugestii si critici.

atanasu:
Este in carte?

atanasu:
PS.Am deschis linkul indicat si vad ceva foarte , foarte interesant si anume ca deduci pe baza teoriei prezentate in carte o constanta extrordinar de importanta, dar este o munca recenta  a ta cu care cred  ca-l voi agata in mod cert pe respectivul meu cunoscut internautic  asa cum esti si tu,  dar cu el este posibil  sa ma fi intalnit  intrun grup mai mare asa ca poate nu mai il tin minte.
Sunt cateva probleme in gupul de cercetare din grupul din  care face parte, asa ca astept sa se rezolve acestea ca sa-i trimit ce am spus ca o sa-i trimit. Suces si continuare pe acest  drum care vad ca este fertil, dar repet ca nu te-am urmarit la nivel de relatii asa ca doar te cred pe cuvant si sper sa nu ma  insel.

Virgil:

--- Citat din: atanasu din Noiembrie 14, 2022, 07:54:51 a.m. ---Este in carte?

--- Terminare citat ---
Constanta lui Einstein am s-o trec in carte abia acum, dar relatia de la inceputul demonstratiei exista. Important este si echivalenta unitatilor de masura electrice cu cele mecanice, fara de care nu se poate face o interpretare corecta.

atanasu:
Am scris easupra ca obervasm deja ce spui. ok.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă