Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Cosmologie

Teorii despre "nasterea" Universului

<< < (54/54)

atanasu:
PS.Se pare ca o stire inca neconfirmata atesta  observarea directa a undelor gravitationale de catre fizicienii de la LIGO unde este vorba tocmai de coliziunea a doua gauri negre . Se pare ca imediat ce apare o informatie in aer chiar si neverificata apar unii care isi construiesc o noua teorie care daca informatia aia s-ar dovedi valabila ar parea ca este confirmata. Dar nu asa se confirma teoriile post factum pe baza unor date antefactum ci prin prevederea sau calcularea unor marimi verificabile ulterior adica post factum.
In paranteza spus Nassim Haramein are actualmente o previziune ref la pozitron verificata ulterior prin masuratori ceea ce il face foarte interesant. :)

calahan:
Cred ca la acest topic se potriveste foarte bine fisierul postat la linkul de mai jos, postat aici pe forum in aceeasi sectiune:
http://forum.scientia.ro/index.php/topic,5228.0.html

atanasu:
Cred ca la acest topic este util sa dau aceasta stire care desigur ca are legatura si cu TBB de care ma ocup pe un alt fir , dar este doar inca o stire poate incerta :

http://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-22069418-ultimele-masuratori-cern-arata-universul-nu-trebui-existe.htm

Respectiv se pare ca la CERN s-a dovedit experimental ca  nu exista nici-o asimetrie intre materie si antimaterie si ca deci anihilarea uneia de catre cealalta ar fi trebuit sa fie totala.
Totusi ceva , ce anume? a impiedecat acest lucru sa se produca conform concluziei celor de ls CERN care daca era cum spun ei nu mai aveau ocazia sa o spuna  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă