Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Ultimele ştiri din ştiinţă şi tehnologie

INEDIT - in atentia tuturor oamenilor de stiinta

<< < (2/3) > >>

mircea_p:
Un pic de cautare pe google iti va arata cine este.  
https://www.google.ca/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Sunt+un+cercetator+roman+care+timp+de+aproape+20+de+ani+a+lucrat+in+cadrul+dosarelor+secrete

Se pare ca in privinta specialitatilor sale, informatiile sant contradictorii. Vezi de exemplu postul numarul 234 aici  :D
http://forum.softpedia.com/topic/234965-motoare-magnetice/page__st__216

atanasu:
@mircea_p
Evident ca nu voi citi mai mult decat sa constat ce-i pe linkurile acelea.
Recunosc ca nu m-as fi gandit sa caut cu fraza cheie: "sunt un cercetator..."
Mai ales ca si eu sunt tot un cercetator roman si imi era frica sa nu dau de mine  :).

atanasu:
 @ Mircea Hodor,
Invita-l pe cercetatorul roman cu vechime de 20 ani pe topicul nostru macrocosmic. Poate ne uimeste cu ceva?
Ce zici? Ca tot este cam mort topicul si eu inca nu sunt gata, de fapt am alte probleme urgente dar curand voi reveni.

puriu:
Un cercetator fara nume, publicatii si citari nu exista. Sunt si eu, de peste 40 de ani, cercetator roman si m-am obisnuit sa citesc un text stiintific incepand cu numele publicatiei, titlul si autorul. Daca publicatia nu este o revista stiintifica cu referenti, cotata I.S.I., nu ma intereseaza. Daca intr-un text, sau chiar in titlul sau, apar formulari aberante sau chiar patologice, lectura acestuia trebuie abandonata imediat. Daca textul mi se pare interesant, caut autorul in baza de date si-mi fac apoi si o parere despre text. M-am obisnuit sa ignor si "inventiile" la care titlul incepe cu "U.S. Patent", prietenii stiu de ce. Mai pot sa spun ca cercetatorii nu lucreaza in dosare secrete, ci in institutii, iar rezultatele cercetarii sunt secrete pana la publicarea lor.

mircea_p:

--- Citat din: atanasu din Septembrie 29, 2015, 09:56:22 a.m. ---@mircea_p
Mai ales ca si eu sunt tot un cercetator roman si imi era frica sa nu dau de mine  :).

--- Terminare citat ---
:D :D :D :D

Dar daca nu ai lucrat in cadrul dosarelor secrete, tot degeaba. ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă