Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Ultimele ştiri din ştiinţă şi tehnologie

INEDIT - in atentia tuturor oamenilor de stiinta

<< < (3/3)

Sieglind:

--- Citat din: atanasu din Septembrie 29, 2015, 10:05:02 a.m. --- @ Mircea Hodor,
Invita-l pe cercetatorul roman cu vechime de 20 ani pe topicul nostru macrocosmic. Poate ne uimeste cu ceva?
Ce zici? Ca tot este cam mort topicul si eu inca nu sunt gata, de fapt am alte probleme urgente dar curand voi reveni.

--- Terminare citat ---

Păi dacă ai fi cercetat ...  ;)

http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,2471.msg39739.html#msg39739

atanasu:
Replica ta nu este strict la ce -am sugerat lui M. Hodor . Oricum iti multumesc si oricum daca isi spune Doctu sau altfel pe mine nu ma intereseaza textele salecaci eu nu am calificari tehnice de felul cerut de proplemele ridicate de dlui si deci nu pot evalua aplicarea concreta a pricipiilor teoretic(inductii incmplete) si experimentale ala stiintelor naturii in diverse dispozitive apararate chiar daca s-ar pretinde si perpetuum mobile de speta n.  :)
PS Si cred ca si daca as avea tot nu m-as osteni caci nu-mi pot dedica timpul tuturor bazaconiilor de soiul Torser unde preocupai de varf din stiinta devin bunuri comerciale adica excrocherii

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă