Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Ultimele ştiri din ştiinţă şi tehnologie

Hibele teoriei Big-Bang-ului,si ipoteze sau sugestii alternative.

<< < (63/63)

calahan:
Atanasu
 Vad ca nu ai reusit sa te reinregistrezi ca sa accsezi programul de rectificare in fereastra cu postarea. Si daca nu ai ce face si ce spune, vii cu inchipuirile dumitale, care sunt in afara topicului si mai si indemni pe alti useri sa nu imi raspunda la mesaje. Nu stiu de ce tot faci chestii dintrastea. Pe mine nu m-a interesat niciodata ce PHD esti dumneata. Dar dumneata te-ai tot dat drept universitar, care nu discuta cu cei fara de facultate. Doar ca sa justifici unele discriminari, care oricum nu isi au rostul. Pe mine m-a interesat doar continutul de stiinta al mesajelor dumitale. Si s-a vazut ca este cam sarac. Dar completezi cu izbucniri fabulatorii. Eu m-am folosit de unele postari ale dumitale ca sa combat niste admonestari in care eram acuzat ca am furat teoriile d-lui inginer. Si vad ca m-au lasat in pace. Nu m-au mai acuzat de nimic. Acum daca dl inginer si-a facut publica lucrarea, chiar nu mai poate nimeni sa ma acuze ca am furat teoriile. Eu am tot insistat cu postarile pdf-urilor, fiindca am vazut ca totusi sunt descarcate de sute de ori si deci au o cautare. Postarile dumitale, pe la reviste marcante, ca si ale dl-ui profesor  TV, nu s-a vazut sa aibe vreo cautare.

atanasu:
Nu te-am acuzat  de nimic in sensul in care bati dta campii, dle ing A.G. dornic sa-ti motivezi postariile elucubrante

calahan:
Atanasu
Dumneata erai intrigat ca nu stii cum sa indrepti greselile de redactare. Si ti-am indicat metoda care mi-au indicat-o si mie altii si am folosit-o cu succes. Trebuie sa apara pe undeva butonul de inregistrare, in care iti dai numele si parola. Eu chiar am crezut ca dumneata vrei sa indrepti greselile din postari. Si acum vii cu niste epitete grosiere, ca sa iti descarci nu stiu ce frustrari inchipuite. Eu nu imi aduc aminte sa fi avut postari jignitoare la adresa dumitale. Iar jargoanele astea folosite de dumneata pare ca nu cadreaza cu conditia de universitar. Dar de stiu si eu. Se mai intampla si schimbari de caracter. Mai era pe undeva un universitar dintrasta care venea cu tot felul de pedanterii academice, fara ca sa spuna ceva. Si la un moment dat a deviat in trivialitate si a mobilizat pe toti userii la postari triviale. Si daca m-am lasat prins in jocul lor si am incercat sa le raspund cu aceeasi moneda, m-au exclus de pe forum. PS. Era pe :Softpedia forum. Si universitarul isi zicea: Mdionis.

calahan:
Atanasu

--- Citat --- care inginer sau nu, esti un nimeni pentru mine din punctul de vedere al caracterului scarbavnic  pe care il ai
--- Terminare citat ---
Imi pare foarte rau de parerea asta a dumitale despre mine. Eu nu pot sa spun asa ceva despre dumneata. Fiindca la un moment dat agrementai dialogul nostru. Ba chiar imi promisesesi ca ai sa trimiti niste pdf-uri postate de mine, sa le vada un domn academician savant cercetator in domeniul fizicii, pentru a obtine pareri de la o persoana foarte competenta in domeniu. Dar m-ai dus cu vorba cam un an. Asa ca mi-am pierdut rabdarea si am interpretat asta ca un gest de dispret din partea dumitale. Eu am tot sperat sa revii la starea de amabilitate anterioara si m-am gandit ca ai putea sa trimiti linkul acesta la domnul academician, ca sa vada lucrarea integrala a d-lui inginer. Pentru ca dumnealui, ca persoana foarte competenta, sa puncteze cu obiectivitate toate greselile teoretice din aceasta carte. Fiindca dupa cum se vede, dl profesor TV , la care m-am adresat cu toata speranta, nu vrea sa ne spuna nimic. Vad ca nici dl Virgil nu a vazut postarea cu linkul la lucrarea d-lui inginer A.GH, postare in care il rugam sa posteze link-ul in pagina de la forumul de: -cercetare-, ca sa fie si acolo o lucrare de cercetare teoretica de fizica. PS.Este link-ul de mai jos.
https://drive.google.com/file/d/1HxI9IWXuxdCgXCiVkXIOFq_9MC_zzs0O/view?usp=sharing

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă