Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Ultimele ştiri din ştiinţă şi tehnologie
Hibele teoriei Big-Bang-ului,si ipoteze sau sugestii alternative.
mircea hodor:
In acest moment doar ma bucur sa aud ca sinteti bine :) Imi dau seama "printre rinduri" ca ati fost intr-un anume risk nu-i asa?
atanasu:
Riscul se mentine constant numai ca timpul se par ca mai are rabdare cu mine adica trec printr-o stare stationara desigur intretinuta de tratamntul medical ca fara l nu stiu ce ar fi fost.
Dar fiindca ai redschis acest fir de tine infiintat postez ceva inmportant la subiet:
https://www.scientia.ro/blogurile-scientia/blog-catalina-curceanu/8913-expansiunea-universului-ar-putea-fi-masurata-cu-ajutorul-undelor-gravitationale-si-al-efectului-de-lentila-gravitationala.html
"Expansiunea universului ar putea fi măsurată cu ajutorul undelor gravitaționale și al efectului de lentilă gravitațională"
Cred ca datele astea sau in fine apropiate sunt in continutul acestui fir care, repet nu poate contitui o contibutie stiintifica adica sa fie przentat desigu in rezuma foarte strict la un simpozion academic, adica precum o comunicare stiintifica, fiind de fapt cum am mai spus o monografie documentara, un fel de referat la o teza de doctorat (care teza insa nu exista :))
calahan:
Atanasu
Eu stau si ma intreb cati ani vor trece pana ce lumea se va convinge ca nu exista unde gravitationale si ca in vid nu poate functiona mecanismul undelor. Si deci in vid nu exista nicio vibratie, exista numai translatie.
calahan:
Dl Mircea Hodor
Dumneata ce parere ai despre teoria asta a d-lui inginer Gheorghe, care sustine nici mai mult, nici mai putin, ca in vid nu poate functiona mecanismul undelor. Si justifica aceasta afirmatie, ca fiind demonstrata de lipsa retroradiatiei la undele E-M, datorata fortei electromagnetice propulsoare a structurilor dinamice ale undelor si de sinfazarea campului electric cu cel magnetic. Care arata ca un camp nu se naste din variatia celuilalt. Fapte care ar contraveni mecanismului undelor, cerut de teoria electromagnetismului. Si ideea adiacenta este ca in vid este doar translatie, adica doar lunecarea hidrodinamica a substantei prin spatiul fizic materializat de oceanul materiei inponderabile. Si translatia substantei ar fi produsa de presiunea dinamica a spatiului asupra substantei. Presiune hidrodinamica, care ar aparea din interactiunea structurilor dinamice ale substantei cu spatiul fizic. Presiunea dinamica ar fi data chiar de termenii din paranteza lui Pointyng.
atanasu:
Mircea, te rog daca ii rapunzi obseatlui acesta de fapt identlc, un alter ego al acelui ing Adrian Gh. nu-i raspunde pe firul asta si sunt cateva fire unde daca vrei poti sa te bagi. Multumesc mult
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă