Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Sugestii pentru îmbunătăţirea forumului

Sistemul de măsurare a popularităţii utilizatorilor forumului

(1/11) > >>

Scientia:
Sistemul de măsurare a utilizatorilor a fost implementat experimental. Pornind de la propunerea unui utilizator am creat acest sondaj de opinie. Aşteptăm opiniile voastre acum.

PS. Acum se poate vota odată la 24 de ore (nu la 3 ore, cum era iniţial) pentru a fi ori nu  de acord cu activitatea pe forum a unui alt utilizator, orice ar însemna acest lucru...

Electron:
Eu am votat 'Da'. Chiar daca sistemul de votare e destul de ... viciat, eu cel putin am observat o mai mare atentie la redactarea mesajelor, deci in timp cred (sunt optimist) ca va creste calitatea mesajelor in general (cel putin a mesajelor celor carora le pasa de acest forum).

Plus, sunt curios cat de multe voturi negative voi primi in timp (nu, nu postez mesaje scrise intentionat in acest scop). Precizez faptul ca eu cred ca ideal ar fi ca toate mesajele de pe forum sa incite doar la voturi pozitive.


e-

virgil 48:
Va rog sa confirmati ca dvs(administratia) vedeti cine a votat o data si nu veti cumula si
voturile repetate.

Electron:
La acest tip de ancheta, un acelasi user nu poate vota de mai multe ori. Asta daca nu-si face mai multe clone, desigur.

e-

AlexandruLazar:

--- Citat din: Electron din Noiembrie 08, 2011, 03:25:55 p.m. ---Eu am votat 'Da'. Chiar daca sistemul de votare e destul de ... viciat, eu cel putin am observat o mai mare atentie la redactarea mesajelor, deci in timp cred (sunt optimist) ca va creste calitatea mesajelor in general (cel putin a mesajelor celor carora le pasa de acest forum).

--- Terminare citat ---

Si eu am votat tot "da". Nu mi se pare cel mai bun sistem, dar cred ca e totusi edificator in unele privinte. Decat fara, mai bine cu :).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă