Diverse > Critici ale paradigmei curente in stiinta

Tangentele lui Cosmin Visan

<< < (60/61) > >>

Cosmin_Visan:

--- Citat din: Pozitron din Iulie 27, 2020, 12:13:33 p.m. ---Poti discuta pe forum despre orice subiect, in limitele respectarii normelor acestuia.

Introducerea de tangente in alte discutii este interzisa, iar felul in care o faci dumneata se apropie prea tare de trolling.--- Terminare citat ---

Pe topicul despre creatie am vorbit despre Dumnezeu. Care este tangenta ?

Cosmin_Visan:

--- Citat din: Electron din Iulie 28, 2020, 12:45:35 p.m. ---ci eu nu consider ca "religia" in sine este o piedica in calea progresului, ci mai degraba metodele sale "de lucru". Dar asta poate fi o dezbatere mai detaliata intr-un topic dedicat.


e-

--- Terminare citat ---

Ce e logic la superpozitie ?

Cosmin_Visan:
Ce e logic la superpozitie ?

Cosmin_Visan:
Ce e logic la superpozitie ? Iti simti dogma expusa si acum te feresti sa o mai aperi ca sa nu te afunzi si mai mult in nascoceli ?

Cosmin_Visan:

--- Citat din: Electron din Iulie 30, 2020, 05:31:43 p.m. ---In al doilea rand, regula "nimic nu se pierde ... totul se conserva" (sau altfel spus principiile de conservare) sunt valabile doar in interiorul Universului nostru, pentru ca acolo au fost verificate in cadrul observatiilor experimentale.

--- Terminare citat ---

Iarasi minti. Si nici macar nu minti conform dogmei materialiste, ci minti asa aleator de la tine. "Principiul conservarii energiei" e doar o idee din cadrul teoriei de secol 17 a lu Newton. Daca nu stiai, de atunci dogma materialista a mers mai departe, si de 100 de ani, atat in mecanica cuantica cat si in teoria relativitatii nu mai e valabil principiul asta. Dar tu scorneste acolo in continuare minciuni sa poti sa dormi bine noaptea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă