Diverse > Critici ale paradigmei curente in stiinta

Conferintele Pamantului Plat ajung si in Romania

<< < (2/10) > >>

Electron:

--- Citat din: A.Mot din Octombrie 09, 2019, 06:13:52 p.m. ---   Eu sunt sigur că Terra este un geoid!Oare cum o fi satelitul natural al Terrei , Luna?Ar putea fi Luna un disc?Mă îndoiesc că Luna ar fi un disc...
--- Terminare citat ---
De ce esti sigur ca Terra este un geoid? Si de ce te indoiesti ca Luna ar fi un disc?

Nu pun intrebarile astea doar de dragul de a le pune, ci pentru ca, daca raspunzi la modul serios la ele, poate aceste raspunsuri ar ajuta si pe cei care au ajuns la concluziile opuse.


e-

Vallyco33:
Excelenta idee cu deschiderea unui nou topic. Felicitări.  Eu o sa vin aici cu unele probleme puse de platiști pt ca am vazut ca esti foarte bine pus la punct si ne poti ajuta cu răspunsuri.

Vallyco33:
O chestie pe care o susțin ei este ca soarele nu apune pt ca se învârte Pamantul ci pt ca soarele se depărtează într-atât de mult încât iese din câmpul nostru vizual, si dispare practic în linia orizontului mereu. Eu am incercat ca le spun ca nu are nicio legătură cu realitatea de vreme ce la apus si.la răsărit soarele se vede la fel de mare ca pe timpul Zilei (ba chiar mai mare uneori în.aceste momente) si ca daca ar fi ca ei ar trebui să vedem Soarele ca pe un punct luminos tot mai mic... spre minuscul..pana la dispariție .
Acum au venit cu acest filmuleț, Cu formule, cu calcule, etc. Nu stiu daca mai functioneaza la.ei explicațiile mele băbești :) poate ca ar prinde bine niște explicații de-ale tale, mai coerente, mai științifice.  Ne ajuți Electron?

Vallyco33:
Filmul e asta:
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, "script", "facebook-jssdk"));
--- Terminare citat ---

Nu stiu daca merge vazut daca nu ai cont FB.

Vallyco33:
Sau imi spun ca au facut unii un experiment cu laserul.

Mie imi apare pe site-ul care calculează curbura ca se vede obiectivul dar depinde de cat de mare setez coeficientul de refractie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă