Mare pacat si nu mai am cuvinte sa imi exprim dezamagirea, dar asta este mergem cu ce avem poate poate.... nu?
Domnule inger_demonziat, dumneavoastra pareti ca nu stiti sa sustineti o conversatie, ca nu stiti sa ascultati activ. Efectiv trantati cate un raspuns si nimeni nu stie la ce va referiti. Nu asa are loc o discutie. O discutie are nevoie de ascultare activa. Adica trebuie sa reluati ideea spusa de interlocutor, sa clarificati daca sunteti sau nu de acord cu ea, daca nu sunteti, de ce nu sunteti de acord. Si apoi adaugati alte lucruri.
De exemplu, eu nu inteleg ce anume va dezamageste. Daca va dezamageste ca un singur student la medicina este activ pe forum, atunci trebuia sa spuneti asa "Mare pacate ca doar un student la medicina este pe forum!". Asa este clar, cand spuneti lucrurilor pe nume.
Va rog sa cititi atent, sa intelegeti si sa aplicati. Caci deja am comentat de multe ori la comentariile dvs neclare si nu am timp sa raspund mere. Trebuie sa aratati ca va adaptati si va schimbati stilul de a vorbi si comunica.
Deci presupunand ca sunteti dezamagit ca este un singur student la medicina pe forum, sa va raspund. Eu sunt student la fizica. Asa ca am inceput discutii pe forum de fizica, la fel si articole pe site de fizica. Usor, s-au alaturat si alti studenti de fizica. Medicina s-a dezvoltat apoi usor. Dvs puetti contribui sa se dezvolte mai mult. Puteti scrie articole, puteti discuta pe ofurm, puteti aduce oameni noi. Nu uitati ca exista siteue dedicate medicinei, precum contraboli.ro sau medicalstudent.ro.