Geologie, mediu şi ştiinţe planetare > Geologie si stiinte planetare

Muzee de Geologie

<< < (3/4) > >>

mircea_p:
Destul de trist ca un muzeu de geologie trebuie sa exploateze nestiinta si credulitatea oamenilor pentru a strange fonduri. Sigur, furnizarea unor informatii reale si interesante asupra istoriei si proprietatilor pietrelor pretioase si a mineralelor probabil ca nu e la fel de excitanta ca expunerea proprietatilor lor "miraculoase".


--- Citat ---Colectionarii Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania vor fi prezenti pentru a furniza celor interesati, informatii despre stabilizarea campului energetic, purificarea prin cristaloterapie si proprietatile esantioanelor expuse. Va asteptam alaturi de noi.
[\quote]
Mineralogi si paleontologi?! Chiar si amatori... 
--- Terminare citat ---

Adi:
Buna Ramona, mersi mult ca ne vei tine la curent. Propun sa promovam acest eveniment si pe siteul mama Stiinta Azi, de unde va fi vazut de peste 2000 de oameni pe zi, plus va fi preluat la RSS in alte surse. Imi poti spune asadar care este sursa oficiala, eventual un link catre un comunicat de presa oficiala?

Mersi mult,
Adi

BRamona:
 va salut 

 Institutul Geologic al Romaniei detine urmatoarele site -uri   : www.igr.ro  si  www.geology.ro 
 Activitatile desfasurate de Sectia Instalatii de Interes National - Muzeul National de Geologie sunt postate in geology.ro

Adi:
Multumim. Ar fi fost ideal sa fie declaratia de presa pe care ne-ati trimis-o chiar pe unul din aceste siteuri si sa punem link catre acea declaratie de presa in articolul nostru.

BRamona:
imediat am rezolvat  :) iata :
 
       http://www.geology.ro/index.php?sectiune=2&id=158         
Si daca tot vorbim de evenimente organizate de Muzeul National de Geologie, in zilele de 13 si 14 februarie copii sunt invitati la o noua intalnire cu Masina Timpului Geologic   
    http://www.geology.ro/index.php?sectiune=2&id=161  ,

  Iar in 20 februarie are loc o conferinta cel putin interesanta :
http://www.geology.ro/index.php?sectiune=2&id=160  Am promis ca va tin la curent , nu ? ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă