mm, iata cateva completari, sa te luminezi mai bine. Poporul roman are nevoie de multe, dar inclusiv de educatie stiintifica. Are nevoie foarte mare de mancare, de sistem de sanatate, dar are nevoie la fel de mult de educatie. Traim in o societate tehnologica, cei bogati sunt doar cei care au industrie si tehnologie. Romania nu a mai pus accent pe stiinta dupa caderea comunismului si produsele noastre sunt tot mai putin competitive. E nevoie de tot mai multi tineri sa urmeze studii de stiinta si inginerie, pentru a pune tara aceasta pe picioare. Eu le trezesc interesul pentru stiinta. Este un rol foarte important, care cere multa munca, foarte multa munca. Trebuie sute de articole scrise pana sa ajungi sa explici in asa fel incat sa captezi atentia, sa pui in context, sa inteleaga ei fara efort, sa doreasca sa citeasca mai mult. Sper ca acum te-ai luminat si intelegi mai bine ca tara asta are nevoie de stiinta, de cercetare si deci de popularizarea a stiintei. Te avertizez aici public ca imi rezerv dreptul sa nu iti mai raspund la intrebari. Pari un gica contra cu pareri preconcepute despre stiinta, etica ei, finantara ei, si asa mai departe. Si vii aici si dai lectii si tu nu stiai macar ca mecanica cuantica sta la baza intregii tehnologii de azi. Asadar, te rog frumos, mai pune mana si mai gandeste ce scrii. Eu ofer, ofer, ofer foarte mult, dar si cand incep sa ma repet ca o moara stricata tie asa cum ma repet lui Sandokhan, atunci ori ma enervez, ori nu ma mai repet. Si prefer a doua varianta. Ah, si nu uita ca sunt administrator pe acest forum. Asa ca iti lansez si un avertizment oficial ca lipsa ta de bun simt atunci cand scrii fara semne de punctuatie nu va mai fi tolerata. La trei abateri din asta vei fi respins de pe forum. Ai grija, asadar.