Avem mare nevoie de articole! Noi am pus siteul acesta pe picioare, are 1150 de vizitatori pe zi, suntem preluati de Antena3, Ziua, Jurnalul, EvZ, Cotidianul si alte ziare locale, suntem deja pe loc mare la google si acum nu trebuie decat sa scrieti cate un mic articol si multa lume il va citi si voi veti invata multe despre stiinta si jurnalism caci noi va vom ajuta, va vom invata tot ce stim, va vom corecta. Eu sunt in ultimul an de doctorat si nu mai am timp si eu sunt cel care am pus siteul pe picioare si scriu stiri zilnic. Apoi mai sunt si alti studenti ce s-au implicat, cei de la coordonatori de pe site, dar si ei sunt in sesiune. Trebuie sa putem gasi sa avem cate 3 stiri de stiinta zilnic pe site, sa supravietuim pana terminam noi doctoratul si facultatile. Vei primi diploma de voluntar, veti primi premii, veti invata multe, veti face noi prieteni, veti face contacte, veti face parte dintr-o echipa de succes. Avem nevoie de voluntari, ca sa poata supravietui proiectul si merge mai departe. Contactati-ne la adi@stiintaazi.ro! Va multumesc.