Educaţie şi cercetare > Educatie

Avem un nou ministru al Educatiei, cum comentati?

<< < (3/126) > >>

Adi:
Romana este nevoie, ca altfel nu o sa stim sa scriem. De exemplu, tu scrii "obtional" in loc de "optional". Esti dovada vie ca e nevoie de romana. Orice tara din lume pastreaza limba materna la bac.

Adi:
In Romania exista scoli de meserii pe de o parte si licee tehnologice pe de alta parte. Scolile de meserii formeaza muncitori calificati. Liceelel tehnologice formeaza tehnicieni. Universitatiile politehnice formeaza ingineri. Hmm, nu realizasem pana acum distinctia intre primele doua.

Iata acum ca noua ministra propune ca experimental anul acesta unele scoli de meserii sa se transforme in licee tehnologice.

http://www.gardianul.ro/Liceele-tehnologice-vor-forma-doar-tehnicieni-cu-mapa-si-pix-s131080.html

Adi:
Ministra educatiei propune ca profesorii sa primeasca un plus la salariu de pana la 30% in functie de activitati extra-predarea la clasa, in functie de calificativele ce le dau elevii si profesorii.

Personal, sustin complet acest demers. Este o intrare in normalitate. Sper sa si fie pus in practica. In tara, profesorii se opun. Ca intotdeauna, se opun reformei.

Ca un efect secundar, poate va aduce mai multi profesori la concursurile Stiinta Azi si mai multe licee partenere.

http://tvr.ro/articol.php?id=59672&c=62

Adi:
Un articol bun din EvZ care face trecerea in revista a tuturor ministrilor educatiei de dupa 1990 in Romania, cu schimbarile pe care le-au adus ei in sistem.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/850377/ANDREI-MARGA-Invatamantul-sufera-din-cauza-saraciei-de-idei/

Ce parere aveti?

Stilicho:

--- Citat ---Ministra educatiei propune ca profesorii sa primeasca un plus la salariu de pana la 30% in functie de activitati extra-predarea la clasa, in functie de calificativele ce le dau elevii si profesorii.

Personal, sustin complet acest demers. Este o intrare in normalitate. Sper sa si fie pus in practica. In tara, profesorii se opun. Ca intotdeauna, se opun reformei.
--- Terminare citat ---

Adi, tu sustii ca salariul profesorilor sa depinda de calificativele date de ceilalti profesori ... si elevi ?
Tu ai habar, cat de putin, ce se intampla in scolile romanesti, in ziua de astazi ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă