Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Concurs de inventii  (Citit de 2620 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

HarapAlb

  • Vizitator
Concurs de inventii
« : Septembrie 11, 2008, 02:25:20 p.m. »
De la bicicleta pe care se poate merge in ambele sensuri pana la un ATM personal, tinerii gasesc tot mai multe modalitati traznite de a capta atentia si de a-si face viata confortabila. Din pacate, buzunarele goale lovesc in plin creativitatea. Daca te regasesti in descrierea de mai sus, esti student la o Universitate Tehnica, de Arhitectura si Design din Romania si te framanta o idee pe care vrei s-o pui in practica, inscrie-te in programul de sponsorizari pentru inventii „Purmodeleaza”. Poti primi sprijin fincaniar de pana la 3000 de euro pentru cheltuieli legate de realizarea, brevetarea, promovarea invetiei, dar si cheltuieli personale cum ar fi transportul la simpozioane, concursuri, cursuri, traininguri.

Studenţii pot aplica individual sau în echipă şi pot depune unul sau mai multe proiecte inovative. Dosarul de participare trebuie să conţină un formular de înscriere şi anexa 1/declaraţia fiecărui aplicant, dovada apartenenţei la o universitate cu profil tehnic, de arhitectură sau design şi prezentarea proiectului. Formularele de înscriere şi detalii despre programul “Purmodelează” sunt disponibile pe site-urile: www.purmodeleaza.ro şi www.performanta-cultura.eu.
Aplicaţiile pot fi trimise prin poştă la adresa OP 1 CP 1148 Cluj-Napoca, până la data de 1 noiembrie 2008.Programul naţional de sponsorizări pentru invenţii „Purmodeleaza” este organizat de Asociatia
pentru Performanta si Cultura (APC), alături de sponsorul Rettig România, în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Tineret (ANT).

Pentru alte informaţii vă rugăm să contactaţi:
Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură, Anca Ciascaiu - coordonator programe
e-mail: asociatie@performanta-cultura.eu, tel: 0264-598529, 0726-181339.

Offline Adi

  • Global Moderator
  • *****
  • Mesaje postate: 11298
  • Popularitate: +15/-7
    • Site personal Adrian Buzatu
Re: Concurs de inventii
« Răspuns #1 : Septembrie 11, 2008, 02:35:04 p.m. »
Multumim pentru informare, HarapAlb. Speram sa profite de aceasta oportunitate tinerii valorosi din Romania.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro