Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer  (Citit de 3445 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline raul

  • Experimentat
  • ***
  • Mesaje postate: 323
  • Popularitate: +0/-0

m00nkiller

  • Vizitator
Re: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer
« Răspuns #1 : August 29, 2008, 02:52:25 p.m. »
Si uleiul cica nu este recomandat sa fie folosit de mai multe ori.

Carmencyta

  • Vizitator
Re: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer
« Răspuns #2 : Octombrie 15, 2008, 08:59:07 a.m. »
Acum parerea mea este ca in  finalul acestui articol (destul de bunicel) se pune punctul pe I:sa incercam noi fanii de cartofi prajiti sa folosim alternative cum ar fi uleiul de palmier.Majoritatea medicilor il recomanda asa ca eu zic sa-l incercam!

Offline Adi

  • Global Moderator
  • *****
  • Mesaje postate: 11298
  • Popularitate: +15/-7
    • Site personal Adrian Buzatu
Re: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer
« Răspuns #3 : Octombrie 15, 2008, 09:36:51 p.m. »
Sa prajim in ulei de palmier, sau sa nu mai prajim deloc?
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

sceptic

  • Vizitator
Re: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer
« Răspuns #4 : Octombrie 16, 2008, 11:17:53 p.m. »
Uleiul de palmier cica are colesterol zero si in plus poate fi folosit de mai multe ori. Dar sub o anumita temperatura devine solid (ca untura) si mie mi-e foarte greu sa-l scot din bidon ;D

adilar

  • Vizitator
Re: Cartofii prăjiţi prea tare cauzează cancer
« Răspuns #5 : Februarie 15, 2009, 02:05:50 p.m. »
cartofii se pot prepara in nenumarate moduri: la cuptor, piure, natur etc. nu vad de ce se mai fac parajiti din moment ce toti stiu ca sunt nocivi. au trecut cativa ani de cand nu i-am mai "scufundat" in ulei