Nu uita ca tu esti (cel putin deocamdata) un nimeni in lumea stiintei care cersesti atentia noastra sa iti citim teoriile, foarte probabil aberante, dupa cum ti-am explicat mai sus. Nu abuza de ea. Ai grija cum vorbesti. In concluzie, ai primit primul avertizment oficial.
Asta se vrea un raspuns de administrator?Pai cum administratorul critica,dar nu accepta critici?
Cum poate un administrator sa faca unz de tot felul de abuzuri?Dupa cate stiu eu,administratorul este un "om al pacii",nici decum nu "sare la gatul" unuia "care ceseste atentia".
Administratorul,daca ma face "om fara pregatire","un nimeni in lume stiintei",inseamna ca mi-se crede superior.De aici,mi-sa parut normal sa ma adresez cu notiunea de "Domnule doctorand"(tie si nu lui Ionut).
Nu crezi ca si tu ai fi procedat la fel in cazul meu?Daca critici,trebuie sa accepti sa fii critict.Daca nu schimba numele,nu-l mai numi forum ci dictatura.
Ar fi normal sa fii mai sociabil si sa nu te crezi intodeauna "cel mai invatat".Eu,unul stiu ca fac greseli,dar aceasta penalizare este a-normala.Nu ti-se pare ca tu esti cel care a provoct?Eu unul zic ca da.Unita-te la toate mesajele mele.Vezi tu "semne de agresivitate" pana nu sunt provocat in mod repetat?
Decizia iti apartine,esti Administrator,dar trebuie sa fii unul impartial.Nu sa ei apararea unor persoane si pe alti sa-i tavalesti in noroi,fara macar sa-i cunosti sau sa stii ce studii au facut.
A.M.