[/quote]
@atanasu Dumneavoastră credeți că există o legătură între cele șase(?) situații.Eu vreau o repetare a celor șase situații.Putem "crea"aceste "situații" iar și iar?
P.S. Nu e frumos să întreb, dar ... câți ani aveți de când v-ați născut?
Am sa va mai povestesc o intamplare pe scurt. Acum vreo 55 de ani, student fiind eram in tandrete cu o domnisoara de care eram indragostit lulea, si intr-o zi, curios din fire o intreb daca ar vrea sa facem o sedinta de spiritism ca sa aflam daca ne vom casatori. Cu acordul ei am facut acest lucru si ca sa ma conving de la inceput ca primesc raspunsuri sincere, cum aveam pe masa un ziar nedesfacut si necitit, am intrebat care sunt ultimele trei litere din titlul de pe prima pagina. Raspunsul a fost "scu", la care am deschis ziarul si intradevar scria Ceause
scu, previzibil de altfel, dar eu nu l-am stiut. In sfarsit dupa alte cateva intrebari fara importanta acum, a venit si intrebarea esentiala daca ne vom casatori, iar raspunsul a fost categoric
Nu. Foarte suparat am mai intrebat; "dar eu cu cine ma voi casatori?". la care am primit un raspuns;
Placinta. Crezand ca sunt luat in ras am incheiat suparat sedinta. Dupa niste situatii neprevazute precum decesul unei rude de-a ei, a urmat intradevar despartirea. Fara sa mai intru in amanunte de loc placute, am terminat stagiatura, am revenit acasa, si dupa vreo cinci ani de la acea zi, m-am casatorit cu o domnisoara cu numele de familie
Placinta. Eu care si uitasem de predictia primita, dupa alti cati-va ani nu stiu cum mi-am adus aminte si surprins pana peste cap de intamplare am tot cautat explicatia, pe care intr-o oarecare masura am reusit s-o inteleg mult mai tarziu. O entitate superioara exista in noi toti, care imbraca diferite aspecte precum; o entitate numita spiritul de familie, spiritul de grup, de etnie sau rasa, de nationalitate, Duhul sfant pentru orice religie, natura speciei, s.a.m.d. iar aceasta entitate mereu mai complexa, mai elaborata, se "imbraca" una pe alta, exista prin noi insine si in acelasi timp in afara noastra ca fiind imateriala, precum un tezaur de informatii, de rationamente sau decizii care framanta omenirea de la inceputurile ei si pana in zilele ce vor urma. Cred ca in mod indirect am raspuns si intrebarilor dvs.