Eu nu cred ca ce nu poate admite Virgil este legat de un nume ci de esenta fizicii: masa este cantitatea de materie atasata unei forme la un anumit moment temporal dar poate Virgil nu a stiut sa exprime ceva are pentru el este o intuitie profunda, fundamentala, iar spatiul si timpul sunt forme ale materiei in sensul ca nu exista nici timp si nici spatiu in afara existentei si a materiei si de aceea Arisotel a spus ca orice exista, adica orice existent, este in acelasi timp (si uite cum apare timpul ca simultaneitate a formei si materiei) adica nu exista materie neformatata , nu exista materie fara forma, adica sa spunem o materie pura, ea nu poate fi decat in forma iar materia formatata nu poate exista in afara timpului caci ar fi Dumnezeu.
Forme ideale (platoncie) exista numai in mintea omului sau a Creatorului. Mai inainte (adica suntem in timp cnnd spunem inainte) nu poate fi decat forma ca idee si apoi existenta cand forma se intrupeaza adica capata meterialitate . Deci pot acepta ca masa si sarcina una sunt, de fapt asta spune si relatia lui Einstein, dar atat. Nu pot transforma spatiul in timp si nici materia in forma pura, fara rest.
Poate sa spuna cine vrea altceva, dar nu are cum sa demonstreze ca masa adica materia rezulta din compunerea unei forme cu o viteza a miscarii (aceleratie), adica tot o miscare.
Asa ca sa ramanem in sistemul tridimensional si nu ai decat sa stii ce relatii vrei si daca poti gasi experimente care sa le valideze, bravo tie.
PS. Oricum da linkul fundamental al acelui domn GA. in care arata identitatea masei cu o compunere spatiu timp adica frmula indicata de tine ca imi vine greu sa o caut prin toate linkurile date de tine si fa un glosar doar cu linkurile acelea in odinea in care crezi tu cca ar trebui date si poate tot in ordinea respectiva le-ai pozitionat si in cartea confectionata de tine.
PS De unde ai auzit ca misteriosul G.A. ar fi acolo sau acolo? Si cand ai auzit acestea adia locul, data si cine ti-a comunicat-o?