Consider ca comportamentul tau e lipsit de bun simt desi de adresat o faci foarte politicos si te faci ca nu observi greselile care impiedica intelgerea, chiar si atunci cand iti sunt semnalate , greseli care si daca sunt de redactare nu sunt admisibile; pentruca ce respect ai tu pentru cineva caruia ii ceri sa munceasca gratuit ca sa-ti verifice niste calcule cand tu nu ai bunul simt sa trimiti ceva inteligibil sau de fapt tu vrei sa-ti explicam tie ce este scris in respectivele texte?
Nu ti-as mai fi raspuns (am si spus-o) dar o fac totusi din recunostinta pentruca incercand sa pricep ce scrii am ajuns inapoi la acele calcule din 1983 si 2017 cand am determinat masa celui mai greu corp din univers care evident ca este chiar Universul, obtinand o valoare foarte apropiata de cea data azi, respectivul rezultat fiind aratat in finalul articolului publicat la
https://forum.scientia.ro/index.php/topic,5229.0.html.
Insa la calculul celei mai mici mase posibile (un fel de atom al lui Democrit) eu in 1983 obtinand o valoare foarte mica si cum pe atunci neutrino era considerat massless in cadrul modelului Standard dar erau si fizicieni care consderau ca totusi asa cea ar fi imposibil si eu m-am alaturat lor incercand si reusind sa calculez o masa infinitezimala care am considerat ca ar putea fi cea avuta de neutrino.
Cand am scris articolul publicat aici in 21.11.2017 la calculul lui m(masa minima din univers) am facut o greseala elementara pierzand pe drum 10 la o putere negativa destul de mare astfel ca am obtinut o masa mult mai mare pentru acel m , dar care ra in zona in care se raportau valorile maximale posibile pentu neutrino. Am observat aceasta eroare gasind tot cautand, calculele din 1983 pentruca eu doar tineam minte principiul de tipul celui folosit si de Planck pentru unitatile sale si il aplicasem in reluare fata de 1983 si in 2017 dar cu respectiva eroare. Gasind notele de calcul din 1983 am observat eroarea, asa ca maine voi deschide un nou fir unde voi prezenta calculele corecte si valorile gasite si in 1983 si acum in 2017 dar si in 2021.Revenind la ce doresc sa-ti comunic este vorba de postariea ta unica de pe firul
https://forum.scientia.ro/index.php/topic,5263.0.html din data de 10 august 2018 intitulata "Structura dinamica ipotetica a neutronului
(nucleonului)" si de la bun inceput cred ca ar trebui sa ma intrerupt pentru ca neutronul nu este slngurul nucleon um pare ca crezi tu ci unul din cei doi fiind insotit si de proton.
Cum califici tu aceasta exprimare incoreta.?
Daca si acum te faci ca ploua te rog sa nu-mi mai raspunzi sau o vei face degeaba. iti mai au un exemplu cre si numai el ee suficient ca sa demonstreze ca dta nu ai priceput nimic din ce scrii cel putin in fisierul de unde dau
acum respectivul exemplu:
In fisierul PRINCIPALII PARAMETRII FIZICI AI STRUCTURII DINA.pdf la:
5) apar marimile re si k fara a fi definite ? de unde este la 6) valoarea lui re= 2,81743 x 10-15? cat este k?
6) se scrie: Raza neutronului (a fotonului Gama fanr refractat) r n= r fanr. Ce legatura este intre foton si neutron ?
De unde rezulta cel scrise in ultima ta postare la care raspund eu acum ?
Pana nu reusesti sa explici acest trei txte in legatura dintre ele adica pana depasesti nivelul unui repetent nu prea mai ai ce cauta pe aici. Cu copi-paste initeligibile chiar si pentru tine de pe la diversi domni inginer sau profesori nu faci nimic si desi nu-mi place electron dpdv caracter (execrabil) ii dau dreptate cand spune(tu-l citezi) : "Cand l-am rugat pe -Electron- sa verifice aceasta socotela,
a invocat ca dumnealui nu verifica ineptii si ca il apuca greata, ca pe femeile insarcinate, sa puna mana pe condei si sa faca socotelile.
Deci faci ce-ti cer sau MUTA-TI ADRESA! Termenul elevat era muta-ti penatii,dar te chinuiam cu astfel de exprimari si ele ininteligibile pentru matale.
PS Deosebirea majora intre tine si Virgil este ca el isi intelege textele si te poate lamuri daca-l intrebi si este destul de inteligibil pe cand tu nu poti face asta!
Daca voi avea timp poate ca ma voi intoarce pe textul lui Virgil care cred a merita un efort din partea noastra