@Calahan,1)Scrii in 13 noiembrie:
"Atanasu. Pe mine ma interesa de fapt relatii pentru dimensiunea fizica a lui G. Daca ai spus ca G=1, ai spus de fapt ca G este adimensional."Nu am spus asa ceva, G nu este adimensional decat in sensul fizicii cu unitati conventionale de masura dar nu in raport cu intregul care este Universul
adica este dimensional avand mereu dimensiunea 1 in sistemul natural absolut al Universului in care orice parametru constitutiv al echilibrului cosmic nu poate fi decat UNA. O sa-ti arat cum acest sistem dimensional natural imi permite sa stabilesc legatura intre ce-a mai mica dimensiune temporala data de Planck, sau cea mai mica dimensiune spatiala(lungimea) si unitatile noastre de masura conventionale din MKS dar legatura se poate face cu orice sistem de unitati dorim adica
m pentru lungime ,
secunda pentru timp si
kg pentru masa lucru ce l-am prezentat si in lucrarea mea de acum 37 cand am cantarit masa univesului si masa neutrinoului ani cand forte tanar fiind eu si preiocupat de fundamente si cine a citit ce mai scriu eu a vazut ca parcurg o gama larga de preocupari exact ca unul din perioada rnasterii si mie imi place numele si calitatea sa nobiliara. Este vorba de contele Giovanni Pico della Mirandola care traieste in secolul 15 si a fost un filozof și învățat umanist italian din perioada Renașterii si este vorba ca in 21 noiembrie 1983, de ziua mea de nastere un bun prieten al meu poetul filozof Ion Nicolescu mi-a scris pe niste foi prezentate de mine la restaurantul Uniunii scriitorilor si in care era srisa dezvoltarea pe care de curand am prezentat-o ca lucrare personala si si aici la linkul
https://forum.scientia.ro/index.php/topic,5229.0.html lucrea intitulandu-se "Cat cantareste UNIVERSUL si cat cantareste cea mai usoara particula respectiv neutrinul ?", scriind pix cu pasta verde :"Vazut, Bucuresti 21.11.1983, Ion Nicolescu" si semnand olograf adica acordandu-mi data certa si pe atunci nu stiu ati in lume se puteau lauda ca au facut ce facusem eu. Asta o povestesc ca sa le mai tai din nas celor ce sunt invidiosi si ofticosi pe tot ce poate avea valoare adevarata.
2 Voi explica ceva mai detaliat ceva ce nu am scris prea explicit in lucrarea referita unde nu precizez ca formez un sisem de 3 ecuatii cu 3 necunoscute care sunt
x=numarul de unitati de lungime Planck dintr-un metru,
y numarul de unitati de timp Planc dintr-o secunda si
z numarul de unitati Planck de masa dintr-un kg si rezolvand sistemul de ecuatii obtinem relatiiile indicate in lucrare:
L= lungimea Planck = 1,015 × 10−34 m
T= timpul Planck = 3,39× 10−43 s
M= masa Planck = 5,177× 10−8 kg
Conditia de verificare fiind desigur faptul ca produsele xL=1metru; yT= 1sec si zM= 1kg.
Inlocuind aceste relatii in expresiile constantelor universale G si h egalate cu 1 va rezulta atat raportul dintre masa Universului si masa Planck cat si dintre masa neutrino si masa Planck si deci obtinem ce doream in unitati MKS conventionale.
QED
Sper sa fii multumit cu cele completate de mine si cred ca daca am ceva timp o sa revizuiesc si articolul original ca sa nu mai fie atat de eliptic ca nu fac un secet din aceasta demonstratie.