Diverse > Critici ale paradigmei curente in stiinta

Interpretarea hidrodinamica a fortei electromagnetice

(1/1)

calahan:
In acest fisier se porneste de la definitia curentului electric si de la parametri electronului si se ajunge la o formula pentru forta electromagnetica identica cu relatia fortei hidrodinamice de tip Magnus.

Cosmin_Visan:
Pe ce te bazezi cand scornesti astfel de chestii ? Scornelile au validitate doar atata timp cat sunt validate empiric. Altfel e pierdere de vreme. Ai acces la echipamente sa-ti testezi scornelile ? Atunci nu mai pierde timpul. Fa teorii despre constiinta, ca acolo ai acces empiric la qualii in mod direct si poti testa teoriile.

calahan:
Cosmin_Visan

Nu sunt scornelile mele. In fisier este o argumentatie elementara, care am putut sa o pricep si eu. Si daca am lucrat la motoare electrice, urmarind in schemele explicative, circulatia si intalnirea liniilor campului magnetic, prin miezul de fier al motorului, am capatat convingerea ca este perfect adevarata teoria din fisier. Iar reflectarea in metafizicul constiintei a legilor obiective ale fenomenelor fizice, inseamna fixarea unui adevar, a unei imagini din universul metafizic care coincide cu realitatea fizica obiectiva, independenta de constiinta oamenilor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă