Diverse > Critici ale paradigmei curente in stiinta

O Alta teorie a efectului fotoelectric

<< < (4/8) > >>

atanasu:
Prima relatie din pdf de unde este? Citat omplet nu din WC sau de la coltul strazii?

calahan:
Atanasu
Eu cred ca prima relatie este din teoria lui Einstein. Dar in teoria lui nu apare nicio relatie referitoare la impulsul fotonului si al electronului. Relatia cu impulsurile apare doar in teoria lui Compton. Vorba este cum reuseste fotonul sa ciocneasca electronul. Si aici se spune ca fotonul incident in metal, se constituie intro unda stationara, bipolara, de mare amplitudine, care se comporta ca un curent produs de o singura sarcina electrica, intro spira. La spargerea spirei, prin interactiunea cu sarcinile din jur, ar aparea un impuls electric de inductie, care ar accelera electronul cel mai apropiat. Asta mi s-a parut ceva foarte original. Sa spuna ca fotoelectronul apare printrun proces de inductie electromagnetica.

atanasu:
Ti-am spus sa incetezi cu :eu cred, eu imi amintesc, parca am citit si etc etc . Daa nu poti proceda um iti cer de nu stiu cat inp spune ca nu poti si las-o balta.
Ce inseamna :si aici se spune...unde se afla acel aici si termina cu verbele puse la timpul optativ ar aparea, ar fi, ar accelera etc are nu implica nimic si iti permite sa o iei cum doresti pe aratura cum vrei si sa fortezi niste intrebari cu care o poti lua iarasi de la capat un fel de "eternel retour".
Si u asta gata: ca suffit comme ca!

calahan:
Atanasu


--- Citat ---Ce inseamna :si aici se spune
--- Terminare citat ---

Pai inseamna ca se spune in textul fisierului. Dar dupa cum spui, am convingerea ca nu ai citit fisierul. Si nici nu mi-am inchipuit ca ai asa probleme de intelegere. In rest mi se intampla si mie sa nu inteleg ce vrei dumneata sa dovedesti. Daca ai parerea ca este gresita teoria din fisiere, fa si dumneata un efort si demonstreaza. Eu fac eforturi sa imi aduc aminte de unde am retinut niste idei, care le-am citit cam de mult. Si pastreaza-ti calmul cand redactezi mesajele. Fiindca vad ca tot pierzi litere din textul frazelor. Si nu te obosesti sa le corectezi nici dupa ce au fost postate in pagina. Fiindca doar este butonul  de modificare, care iti permite sa faci corectii asupra textului, dupa care le salvezi.

atanasu:
Lasa gargara!eu te-am rugat sa le dai intr-un glosar-vezi si pe alalat fir . Tii cu orice pret sa tragi de timp. Uite la Ilasus care si-a mai aranjat texul si are rabdare sa-l studiez. Si o voi face pana la urma, dar tu altele doresti. Nu poti sa faci ce-ti cer si apoi sa taci un timp si sa-ti vezi de altele.!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă