Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Lipsa de autenticitate a asa-zisilor "cercetatori"  (Citit de 1053 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline calahan

 • Experimentat
 • ***
 • Mesaje postate: 793
 • Popularitate: +0/-229
Re: Lipsa de autenticitate a asa-zisilor "cercetatori"
« Răspuns #15 : Noiembrie 29, 2019, 11:57:46 a.m. »
Citat
•   Citat
…Atat majoritatea "cercetatorilor" cat si a spectatorilor nu au o personalitate bine definita, nu sunt persoane oneste, autentice... Ei aleg sa cerceteze "atomii", desi "atomii" nu exista, pentru simplul motiv ca asa fac si ceilalti membrii ai turmei din care fac parte. Ba e atat de puternic acest instinct de turma incat daca incerci sa ii confrunti pe acesti "cercetatori" cu privire la adevarul cercetarilor lor, devin irationali ca o haita de lupi incoltita… cand vine vorba de esenta cercetarilor pe care le fac ? Ba mai rau, cand unul din turma lor vede adevarul si nu mai poate sa se minta pe sine atat de mult, membrii turmei in loc sa fie interesati sa auda ce are colegul de zis, il alunga instant din turma cu cea mai pura irationalitate.

Dl Cosmin, cred ca ai dreptate. Rasfoind paginile forumului, am vazut cum haita instigata de asa zisi stiintifici, i-au forfecat si i-au alungat de pe forum, pe toti cercetatorii pasionati de cunoastere. Eu il vad aici in fruntea turmei (haitei) de spectatori pseudostiintifici, pe –electronul- frustrat si nihilist, zis si don Pascuale cel turbat, care se da a toate stiutor, care sfasie pe orice cercetator cu denigrari si perversiuni si care fiind incapabil sa inteleaga formulele argumentarii logice, respinge toate legile fizicii si incarca postarile cu vagoane de demagogie, prin care, de fapt, doar isi etaleaza vasta ignoranta.

Offline Cosmin_Visan

 • Experimentat
 • ***
 • Mesaje postate: 343
 • Popularitate: +1/-33
Re: Lipsa de autenticitate a asa-zisilor "cercetatori"
« Răspuns #16 : Noiembrie 29, 2019, 01:02:19 p.m. »
Nu inteleg cum anume raspunde asta la ce te-am intrebat.

Vrei sa spui ca, deoarece teoriile actuale (bazate pe materialism) nu pot explica cum anume rezulta constiinta din creier, asta este echivalent pentru tine cu faptul ca materialismul este o minciuna?

Nu stiu ma. Pentru mine e o minciuna pentru ca e trivial ca e o minciuna. Nici nu mai imi vine sa aduc argumente. Ce argumente sa aduci pentru o axioma ? E ca si cum ai incerca sa ii vorbesti unui orb despre culori si el ar tot aduce rationalizari sa nege existenta culorilor. M-am plictisit. Decat discutiile astea interminabile despre fantasme, ar fi mai productiv daca membrii forumului (astuia si a tuturor de pe net, si a tuturor barurilor in care oamenii se imbata seara dupa munca), ar adopta o pozitie constructiva si productiva si ar veni cu teorii pozitive despre constiinta, nu negative despre materie. Ca forumul asta ca forumul asta, bate vantul pe aici, dar si daca intri pe forumuri de constiinta, si acolo discutiile sunt centrate tot pe a nega materialismul in loc de a aduce ceva pozitiv despre constiinta. Asa ca e plictisitor si pierdere de vreme si pe acolo.

Offline Electron

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 8404
 • Popularitate: +245/-217
Re: Lipsa de autenticitate a asa-zisilor "cercetatori"
« Răspuns #17 : Noiembrie 29, 2019, 01:22:15 p.m. »
Pentru mine e o minciuna pentru ca e trivial ca e o minciuna. Nici nu mai imi vine sa aduc argumente.
Atata timp cat realizezi ca acesta nu este un argument rational, si recunosti ca nu aduci si argumente pentru a-ti sustine afirmatiile, e un pas inainte in clarificarea pozitiei tale.

Ce argumente sa aduci pentru o axioma ?
S-ar putea dezbate despre asta, dar asta e o tangenta prea departata a discutiei de fata.


e-
Don't believe everything you think.

Offline calahan

 • Experimentat
 • ***
 • Mesaje postate: 793
 • Popularitate: +0/-229
Re: Lipsa de autenticitate a asa-zisilor "cercetatori"
« Răspuns #18 : Ianuarie 06, 2020, 09:53:41 a.m. »
 Cosmin_Visan

Iata aici niste linkuri care ar fi cumva in tangenta cu topicul deschis de dumneata.

https://etheric.com/grusenick-experiment-proves-existence-ether/
https://etheric.com/wp-content/uploads/2013/05/waste.jpg
Niște gunoi în fizică,de care trebuie eliminat.
« Ultima Modificare: Ianuarie 06, 2020, 09:55:13 a.m. de calahan »