Din ce ai citat nu rezultă dacă și ce ai înțeles corect din postarea #28.
Ok. Reformulez:
Din ce ai scris in acest topic (inclusiv postarea #28), eu am inteles ca, printre altele, tu sustii urmatoarele trei lucruri:
1) Cand M se afla "in interiorul" lui S la distanta x si t de origine*, el se afla la distanta x' si t' de origine "in exteriorul" lui S. (Asta tine de notatii si terminologie).
*Nota: Eu am adaugat in postarea anterioara broscuta B, in incercarea de a concretiza acel cuplu de valori, si pentru asta am folosit indicele "B".
2) Valorile acestea, x si t, sunt
diferite** de x' si t' (o exceptie este originea desigur, pentru ca acolo sunt toate zero in urma alegerii tale a conditiilor initiale).
**Nota: Presupun ca din cauza asta mi-ai raspuns negativ la intrebarea din postarea #29, in care am folosit termenul "simultan".
3) Desi nu sunt egale, intre x si x' pe de o parte, si intre t si t' pe de alta parte,
exista*** cate o relatie matematica, ce permite calcularea unora in functie de celelalte.
***Nota: Nu despre forma concreta a relatiilor este intrebarea, ci despre existenta lor.
Deci, tu sustii aceste trei lucruri, adica le consideri adevarate (in cadrul "teoriei" tale), sau nu?
e-