Filozofia ştiinţei, filozofie, psihologie, sociologie şi limba română > Filozofie

Ce ne invata psihedelicele despre realitate ?

<< < (2/9) > >>

Cosmin_Visan:

--- Citat din: Electron din Noiembrie 28, 2019, 05:37:36 p.m. ---De ce consideri ca e absurda credinta in materialism?

--- Terminare citat ---

In dex zice asa:
absúrd, ~ă [At: ȚICHINDEAL, F. 224 / Pl: ~rzi, ~e / E: fr absurde, lat absurdus] 1-2 av, a (într-un mod) care contrazice gândirea logică, bunul-simț Si: ilogic.

Gandirea logica si bunul-simt iti spun ca constiinta e tot ce exista. Prin urmare, prin definitie, credinta in materialism e absurda.

atanasu:
Raspunsuri absurde pe masura intrebarilor rabinice adica de neacceptat.
Exemplu:De ce nu crezi in Dumnezeu dle X? O intrebare absurda ; De ce crezi in Dumnezeu dle y? Asisderea o intrebare absurda.

Cosmin_Visan:
Doar cateva selectii random de pe youtube:Toti relateaza revelatii si experiente dincolo de cuvinte. Oare enoriasii bisericii materialismului de ce nu renunta la credinta lor in fata tuturor acestor dovezi ca realitatea e cu totul altfel fata de cum li se predica lor la biserica ?

atanasu:
Multumesc penru clipuri.nu le-am vazut inca dar orce as vedea problema ramane. De sa cred ca realitatea este consytituia din niste viziuni ale unor indivizi diferiti sub actiunea unor droguri decat cea pe care convenim cu totii ca o cam vedem la fel adica la toti functioneaza cam la fel analizorul(analogul)  senzorial si in afara  psihedelicelor destul de asemanator si cel rational?

Cosmin_Visan:
Ad populum nu e un argument. E o eroare de logica.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă