Diverse > Critici ale paradigmei curente in stiinta

Conferintele Pamantului Plat ajung si in Romania

<< < (9/10) > >>

atanasu:
La multi ani tuturor!
Intreb : Are cineva din cei care combat pe aici vreo indoiala privind forma de geoid a planetei Pamant? Dar geoidul ce ar fi? Este chiar forma pamantului adica o definitie circulara dar cu preciziarea  ca este de fapt o forma care este cea intre un elipsoid foarte apropiat de sfera si forma reala care este sa spunem cea topografica ( vezi si http://geografilia.blogspot.com/2015/09/forma-pamantului.html
Asadar repet :sustine careva dintre cei de pe aici altceva ?

Electron:

--- Citat din: atanasu din Ianuarie 09, 2020, 07:32:39 p.m. ---Intreb : Are cineva din cei care combat pe aici vreo indoiala privind forma de geoid a planetei Pamant?
--- Terminare citat ---
Eu as fi mai interesat sa aflu, de la cei care nu mai au nicio indoiala, pe oricare parte a baricadei s-ar afla, cum au ajuns la certitudinea lor.


e-

atanasu:
Certitudinea mea ca suntem pe un geoid, care nu este insa  de 100% pentruca personal nu am facut ocolul pamantului nici macar in 80 de zile si nici un calcul de felul celui dorit de un interlocutor, se bazeaza pe faptul ca specialistii sustin ca au facut aceste calcule si verificari si nici-un specialist serios si atestat nu se indoieste de acestea. Daca m-as indoi si de aceasta si as pierde vrema cu calcule personale pe care daca unii de pe aicea le cunosc si nu le prezinta fiind ei "not ok" m-as considera "stupid people" cum zice un clasic care nu mai este in viata.
Dar in schmb pot intreba ce se stie despre Experimentul Filadelfia- despre care nu stiu daca e mai bine sa scriu experiment si nu fenomen sau pur si simplu hoax(farsa, pacaleala) ?

Pozitron:
Am sters mesajele off-topic.

<Pozitron>

atanasu:
Gand la gand cu bucurie si iti multumesc Pozitron. As fi sters si eu mesajul (dar nu prea stiu cum sa fac asta ) odata ce am creat un fir special pentru aceasta mare aniversare . Cred insa (parere strict personala) ca eseul dlui dr fizician Cristian Presura merita citit mai degraba decat multe postari de pe aici, dar este totusi corect sa ne mentinem in topic si cred ca il vor citi destui odata ce il au la indemana. Sper ca tie ti-a placut si voi reveni si eu poate in viitor la el sau in coexiune cu el chiar si aici pe acest forum.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă