-- Pai ar trebui sa iei fiecare formula si sa arati unde nu sunt respectate legile fizicii si unde sunt calcule gresite.
Adica asa cum am facut deja
in topicul despre asa numitele "argumente pentru identitatea dimensionala masa-sarcina" ?
Faptul ca in "scriptura" citata in acest topic, despre neutron, formulele se bat cap in cap (adica sunt inconsistente unele cu altele), nu e suficient motiv?
--Formulele se bat numai in capul dumitale, unde le rasucesti si le gasesti circulare, cand de fapt sunt foarte liniare.
Chiar asa memorie scurta ai? Cu cateva postari inainte pe acest topic ti-am aratat cum, pentru calculul masei neutronului, "scriptura" ta citata in acest topic contine formule incompatibile intre ele. Iar tu te-ai plans ca nu iti permiti sa le corectezi (ar fi probabil un sacrilegiu sa modifici "scripturile", chiar si acolo unde nu poti nega ca ar fi gresite).
Dar faptul ca aplici aiurea formulele, cum faci in cazul ineptiei cat China despre forta de tensiune din coarda, nu e suficient?
--Eu am mai spus ca ineptia cu respingerea egalitatii dintre forta de tractiune (de intindere) si forta de deformare elastica, precum si [...], sunt doar ale dumitale.
Da, ai mai spus-o, si pentru ca vine de la un asa spirit ales ca al tau, iti multumesc inca o data pentru compliment!
precum si cealata ineptie cu respingerea dimensiunii de viteza a temperaturii, sunt doar ale dumitale
Ah, iata ca readuci in discutie un alt mister al elucubrantei tale religii. Cand vei elucida totusi misterul cu argumentele pe care le ai pentru elucubratia asta?
Eu care habar nu aveam de aceste chestiuni, care nu apar prin fisiere, am cautat pe internet si ti-am dat linkuri la lucrari de specialitate, scrise de profesionisti, in care lucrurile sunt explicate cum am postat eu.
Cand ai postat link-uri si fragmente despre elucubratiile cum ca profesionistii in domeniu ar confirma elucubratiile tale despre dimensiunea temperaturii, te-am rugat sa explici ce inseamna ele, pentru ca varza de citate era complet incoerenta (erau fragmente fara cap si fara coada). Nici pana in ziua de azi nu ai explicat, ceea ce e foarte graitor.
Si am considerat ca ar fi dovezi incontestabile.
Din pacate, nu e relevant ce "consideri" tu, ci ceea ce poti argumenta. Iar argumentele tale lipsesc cu desavarsire.
Dumneata ai respins si translatia substantei prin spatiu
Presupun ca prin asta te referi la discutia despre viteza absoluta/relativa.
Legat concret de "translatia substantei prin spatiu", te intreb asa: cum determini, pentru un corp dat (o cantitate delimitata clar de substanta), daca are sau nu o "translatie prin spatiu"? Sa zicem ca avem doua corpuri care se deplasaza unul fata de celalalt. Cum putem stii care dintre ele e "in translatie prin spatiu"? Ar fi minunat daca ai putea explica cum determinam "viteza de translatie" respectiva pentru fiecare, dar ai decis deja ca asta nu se poate determina. Fie. Dar daca nu poti determina valoarea respectiva, de unde stii cand e nula si cand nu e nula ? Poti elucida macar acest mister "minor" ? si presiunea dinamica a spatiului asupra substantei
Pana nu poti demonstra existenta acelei "presiuni dinamice", evident ca o voi respinge. Explicatiile tale ridicole despre cum chipurile "densitatea nucleonilor se dilueaza in spatiu" au ramas in coada de peste, pentru ca nu poti sa arati in mod coerent cum ar fi modelata ea (cantitativ) in "modelul" tau elucubrant.
si inertia substantei si strivirea corpurilor la intact
Unde am respins eu inertia substantei si strivirea corpurilor la intact [sic] (presupun ca voiai sa spui "impact") ?
si proportionalitatea energiei cinetice cu viteza de translatie.
Adica tu crezi in continuare ineptia ca energia cinetica e proportinala cu "viteza de translatie"? (Asta e cu atat mai ridicol cu cat ai decis ca acea viteza e imposibil de determinat).
Dar dumneata ca unul care contrazici in permanenta in fata faptului dovedit ai respins si teoriile oficiale
Te invit sa citezi macar un caz in care am respins o teorie oficiala. Cu referinta precisa, nu din amintirile tale failibile, desigur.
si ai pus ineptiile dumitale pe seama mea.
Hmmm... Ce ineptii de-ale mele am pus eu pe seama ta? Poti sa dat macar un exemplu? Din nou, cu referinta precisa, nu din amintirile tale failibile.
Dar faptul ca ai prezentat doar calcule ridicole si circulare, care denota lipsa totala de logica din "argumentare", nu e suficient? Dar faptul ca minti cu nerusinare despre S.I., nu e suficient? Ce mai vrei in plus, prea-credinciosule?
--Calculele sunt corecte si liniare si argumenteaza la nivel de liceu concluziile rezultate din aplicarea legilor foarte cunoscute ale fizicii.
Nu, nu sunt corecte, lucru pe care l-am demonstrat in nenumarate randuri. Daca e nevoie, pot aduce citate concrete.
Si e interesant ca nu ai reactionat deloc la mentiunea mea despre minciunile tale despre S.I. Oare incepe sa-ti fie rusine cu ele, si incepi sa le ignori? Dumneata nu ai putut sa gasesti nici-o incalcare a legilor fizicii.
Minti. Am gasit incalcari ale legilor fizicii, cum a fost cazul cu ineptia ta cat China cum ca "
T=m*a" la propagarea undelor transversale intr-o coarda. (re)Vezi postarile din topicul citat chiar la inceputul acestui raspuns.
Dar ai cautat in permanenta sa pervertesti rationamentele. Doar din ambitia dumitale de a te arata un zelos aparator al dogmelor din fizica oficiala. Sigur ca pentru eforturile dumitale ar trebui sa capeti o prima de la -conspiratia mondiala a stiintificilor-
Venind de la asa un spirit ales ca al tau, acestea sunt adevarate complimente pentru mine. Multumesc!
--Argumentele sunt simple si clare, la nivel de liceu si se bazeaza doar pe legile cunoscute ale fizicii.
Or fi pentru tine, ca spirit ales ce esti, prea-credinciosule! Pacat ca nu le poti explica simplu si clar celorlalti.
Dar dumneata esti platit sa nu le vezi si sa le desfiintezi prin toate mijloacele.
Mai, da' cum de stii tu atatea? Nu ti-e teama ca vor fi consecinte, daca te pui cu cei care ma platesc pe mine?

Dar s-a vazut ca nu poti sa desfiintezi nimic.
Nu ma mira ca asta ai vazut tu, ca spirit ales ce esti, prea-credinciosule!
Fiindca nu poate fi rasturnata logica formulelor. Din logica formulelor rezulta toate concluziile. Numai ca pentru dumneata logica formulelor nu are nici-o valoare, nu exista.
Iar minti. Ti-am explicat de nenumarate ori ca "logica formulelor" include si domeniul lor de aplicabilitate. Cat timp ignori asta, regurgitarea papagaliceasca a formulelor "din manuale" nu foloseste la nimic, decat la a demonstra ridicolul pseudo-stiintei pe care incerci sa o propagi pe aici. Dar, treaba ta, tu si religia ta va faceti de cacao pe aici. Spor!
e-