Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Teoria relativităţii, astronomie si astrofizica

Formula gravitatiei

<< < (2/4) > >>

calahan:
Atanasu

Foarte amabil din partea dumitale ca incerci sa ma ajuti cu analiza dimensionala. Dar ai complicat lucrurile fara rost. Eu vreau un link care sa ma duca la dimensiunile fizice ale termenilor din formula relativista, data in prima postare a topicului acesta deschis de mine. In toate articolele de pe internet si de pe Wikipedia, nu am gasit dimensiunile fizice (in M,L,T sau in Kg,m,s). Si nu pot sa ma dumiresc daca formula relativista a gravitatiei este o ecuatie fizica sau doar metafizica. Daca am vazut ca formula lui Fresnel este dedusa fara de metafizica relativista, am ajuns la concluzia ca relativitatea este mai mult metafizica decat fizica.

calahan:
Atanasu
P.S.
P.S.
Daca ai ajuns la concluzia ca
--- Citat ---eletcron e singurul capabil
--- Terminare citat ---
. Eu cred ca te inseli foarte tare. Eu i-am facut radiografia din postarile dumnealui si am ajuns la concluzia inversa, ca este cel mai incapabil de intelegere a fenomenelor fizice. Atat de incapabil, incat a ajuns sa contrazica si sa respinga chiar teoriile din sistemul oficial, pe care am pierdut vremea sa le caut pe internet, ca sa ii aduc argumentele, pe care tot le cerea. Pe langa asta mai vine cu tot felul de perversiuni, doar ca sa distruga judecata dreapta. Si se da mare epistemolog, dar fara rost. Fiindca vede oricine ca este cu adevarat epistem olog. 

atanasu:
OK Data este parerea t depre lectron te priveste si eu care am fost hiar insulta de lipsa de rater a acestui individ ar trebui sa fiu suparat pe l dar imi este total indifernt din punct de veder al micimii umane i i-am apreciat nivelul e cunostinte ar u tine daca ma provoci nu am trminat  i;
a) iti promit cum am cev timp o sa incerc cum am mai spus sa ma ocup de intrebarea ta mai ale si pentru nu prea stiu cm prin partiularizare as reusi sa ajung la legea atractiei univrsale care se spune ca este o lege de atractie valabila la viteze mici si in spatii mai restranse . Tu stii?
 b) De ce refuzi sa te definesti asa um iti ceream  eu mai inainte si repet intrebarea:

De data asta chiar iti scriu  tie dle Calahan, din politete de fapt, pentru ceilalti cititori  pentruca ti-amspus ca intr-o anume masura nu am vreo consideratie pentru dta si desi ti-am spus si ca te dispretuiesc, de fapt imi este mila pentru lasitatea stiintifica de care dai dovada si  te pitesti dintr-o rusine prost inteleasa dupa o falsa identitate de autodidact doar cu studii medii si cum am mai dat un doctorat in logica  unui absolvent de filozofie  iti acord si tie o iploma de studii superioare in domeniul stiinelor naturii cu directie tintita spre fizica si te consider un doctorand al acestui sit atat prin intrebarile pe care ti le pui si le repeti cu obstinaie fara sa te lasi descurajat de nici-o ironie sau respingere mai mult sau mai putin marcata.
Asadar cine esti dta dle Calahan?

calahan:
Atanasu

Vad ca in permnenta deviezi de la subiectul topicului si esti interesat doar de sueta de etichetari si portretizari ale userilor. Si mai atras si pe mine in jocul asta al dumitale. Ce importanta are biografia unuia sau altuia in discutiile despre fizica? Daca nu am primit niciun raspuns cu dimensiunile fizice ale termenilor din ecuatia relativista a gravitatiei, eu pun acum acum intrebarea daca nu sunt indreptatit sa consider ca termenii din formula sunt doar abstractiuni geometrice, fara dimensiuni fizice. Si chiar se spune ca TRG este o teorie geometrica a gravitatiei. Din fisierele d-lui inginer, mie doua mi-au placut mai mult. Fisierul cu deducerea neeterica a formulei lui Fresnel si cel cu teoria mecano-eterica a gravitatiei. Amandoua sunt simple clare si in afara religiilor oficiale. Religiile oficiale ale fizicii sunt cuantica si relativitatea. Dar niciuna nu defineste constanta de actiune si celelalte constante universale, nu spune ce sunt marimile fizice in esenta lor fizica. Nu spune niciuna ce este sarcina, ce este masa, ce este densitatea, ce este presiunea, ce este forta ce sunt campurile fizice, in esenta lor fizica, aceea de masuri ale miscarii. Cred ca dl inginer trebuia sa le prinda in diagrama cauzala a enigmelor fizicii si pe acestea insirate de mine. Lucrarea dumnealui, de asta mi-a placut, fiindca incearca sa explice cam tot ce nu explica fizica oficiala. Si o face la un nivel elementar, accesibil oricarui absolvent de liceu. Asa am putut si eu sa pricep cate ceva din fizica.

atanasu:
Are importanta ipocrizia dle numai abolvent de liceu si desigur te umilesti mintind despre ce nu esti ca sa pari genial nu-i asa? si lipsa de caracter in orice discutiefacuta  fara minim respectpentru adevar  este o simpla golaneala. Nu crezi ca cine procedeaza asa are apitudini golanesti. Nu ti-am cerut sa spui cine esti in realitate ci doar sa nu mai minti cand raspunzi la ceva la care de fapt nu esti obligat sa raspunzi dar cand cu minciuna  folosita vrei a acreditezi niste sustineri sau sa le faci mai comestibile pentru interlocutori asta este un comportament gretos. Am zis!
PS Asta insa nu inseamna ca renunt la intrebarea pusa la #7 a)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă