Diverse > Critici ale paradigmei curente in stiinta

Argumente pentru identitatea dimensionala masa-sarcina.

<< < (27/27)

princehansolo:

--- Citat din: calahan din Februarie 24, 2021, 04:53:58 p.m. ---Si am mai spus ca unii savanti sustin ca newtonul gravific este altfel decat newtonul electric.

--- Terminare citat ---

Calahan, de ce n-ai spus asta de la inceput? Scurtam dialogul cu mult. Este o explicatie extrem de eleganta, cu care sunt si eu de acord.

calahan:
princehansolo


--- Citat --- ...Scurtam dialogul cu mult.
--- Terminare citat ---

Deci interesul dumitale este sa scurtezi dialogul. Fiindca aflarea acelui adevar care nu este in manuale te oboseste si iti insulta inteligenta. Adevarul se afla cu truda, persevarenta si rabdare si trecand peste prejudecati si dogme.

Atanasu

In postarea de dinainte, am dat un raspuns incomplet. Fiindca aia era ideea principala pe care o retinusem dintrun fisier. Dar mi-am adus a minte ca interactia gravifica este mai complexa. Trebuie aratat ca nucleonii sunt imaginati ca niste gratare cilindrice inelare. Acele gratare fiind sistemul undelor stationare de foarte mare amplitudine, din componenta nucleonului. Unde care se propaga (se rotesc) pe cercul de raza nucleonului cu viteza de  c/274 m/s relizand turatia de 1020 rot/s. Diferenta de viteza intre semiundele centrifuge si cele centripete ale campului undelor este de 3743 m/s. Aceasta diferenta intre circulatiile campurilor electrice al undelor, determina aparitia unui flux eteric de aspiratie (adica centripet) prin bazele cilindrului nucleonic cu viteza de 2,78*10-7 m/s. Se spune clar ca acest flux eteric de aspiratie al substantei, este componenta principala a campului gravific, accea care creeaza in permanenta depresiunea in spatiu, care determina atractia corpurilor, caderea si orbitarea lor.

ilasus:

--- Citat din: calahan din Februarie 25, 2021, 10:10:03 a.m. --- Adevarul se afla cu truda, persevarenta si rabdare si trecand peste prejudecati si dogme.

--- Terminare citat ---
Frumos spus, dar ar mai fi necesar un ingredient de care nu mulți dispun, e vorba de capacitatea de a înțelege, căci nu vom putea să înțelegem adevărul, dacă acesta este peste puterea noastră de a-l înțelege.

calahan:
Ilasus

Intelegerea fenomenelor descrise de teorii se obtine prin repetare sustinuta. Spun asta fiindca mie asa mi s-a intamplat. Am avut rabdare si am repetat teoriile de zeci de ori. Fiindca eram destul de ignorant. Dar nu eram de loc fixat in dogme si prejudecati  si eram cu mintea permeabila la orice teorie. Asa ca m-am fixat pe teoria asta care mi-a fost accesibila. Savantii nostri fixati puternic in dogme si prejudecati nu or sa ajunga niciodata la intelegerea noilor teorii, daca nu vin din occident si nu sunt date in manuale. Un exemplu de aici este si princehansolo, pe care il oboseste teoria din afara manualului si ii jigneste inteligenta. Fiindca nu suporta ce nu este in manual. Si ca dumnealui sunt cam toti.

calahan:
Atanasu

Fiindca cred ca si dumneata, ca si -electron-ul nihilist, nu poti sa admiti identitatea dimensionala masa-sarcina, m-am decis sa postez in atasament un pdf cald, care acum l-am vazut si care mi-a placut foarte mult. Poate iti faci timp sa examinezi socotelile alea si eventual sa semnalezi punctual greseli scapate in acele rationamente. Mi-ar fi placut sa le examineze dl Virgil, cu atentie de profesionist. Dar este ocupat cu multe alte probleme si nu are timp de asa ceva.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă