Diverse > Critici ale paradigmei curente in stiinta

Argumente pentru identitatea dimensionala masa-sarcina.

(1/27) > >>

calahan:
Rationamentele care vin in sustinerea identitatii dimensionale masa-sarcina, pleaca intr-un rationament de la viteza undelor transversale, iar in celalalt rationament pleaca de la analiza dimensionala a circuitului electric RC si ajunge la o formula a carei singura solutie este identitatea dimensionala masa-sarcina.

calahan:
Am gasit pe internet niste formule care par sa sustina identitatea dimensionala masa-sarcina. Postez aici un fisier cu aceste formule si cu linkurile unde se gasesc. Cineva care se pricepe, care intelege ceva dine ele, poate sa-mi spuna daca sunt sau nu gresite.

atanasu:
Dle calahan,
De ce nu indici si linkul de la care se pleaca in acea scrisoare catre un anume domn profesor.Il indic eu care nu am timp sa aprofundez problemele care te preocupa (poate dupa ce-mi voitermina lucrarea despre TBB)
Textul este de fizica si poate cei cativa de aici care se ocupa de probleme de fizica de liceu sa se uite si pe acest articol:
http://www.physics.pub.ro/Cursuri/Gheorghe_Cata-Danil_-_Tehnici_Nucleare_%28Stiinte_Aplicate_an_IV%29/Lectia1-2.pdf.
Dar te intreb : in opinia ta o identitate dimensionala intre doua marimi fizice diferite si evident inca din domenii diferite ale fizicii cel putin pana la Marea Unificare, ce inseamna?
  :)

calahan:
Dl Atanasu.
Eu sustin cu convingere ideea preluata de la dl inginer, ca identitatea dimensionala [M]=[Q] ar rezolva toate enigmele (misterele) fizicii, prin aceea ca duce la semnificatia fizica exacta a conceptelor (marimilor) fizice. Dupa cum am vazut dl inginer folosindu-se de aceasta identitate, ar fi putut sa descifreze structura dinamica a luminii, a particulelor elementare si mecanismul subtil al gravitatiei. Mi se par niste chestiuni foarte importante. Chiar ma mira de ce specialistii nu-i acorda nici-o atentie.

calahan:
P.S.
Ziceti  ca nu este postat in fisier linkul  care duce la formula din cursul dl-ui profesor Gheorghe Cata Danil? Sunt convins ca am scris acel link in  pagina fisierului

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â