Educaţie şi cercetare > Educatie

Studii universitatare in tara sau in strainatate?

<< < (13/15) > >>

claudius93:
pacat ca in cursurile gratuite din Danemarca nu sunt incluse si cele de fizica...

tavy:

--- Citat din: claudius93 din August 22, 2011, 03:02:05 p.m. ---Ideea e ca pe langa imposibilitatea financiara de a pleca in afara, mi-ar fi greu sa ma adaptez la o lume cu totul noua.

--- Terminare citat ---
Dacă vrei să ai o viață oricum va trebui să pleci la un moment dat, cu cât pleci mai devreme este mai ușor, cu cât amâni este mai greu și ajungi în situația mea în care în sfârșit vrei să pleci și-ți este foarte, foarte greu.

claudius93:
Sincer, nu credeam ca stam atat de rau, dar dupa lecturarea acestui topic imi pare rau ca am fost asa de optimist :))

Adi:
Cum adica in cursurile gratuite din Danemarca nu sunt incluse si cele de fizica? Tu crezi ca aia in Danemarca nu studiaza fizica?! Orice tara studiaza fizica, pana si Romania, iar cu atat mai mult si Danemarca, care e tara industrializata. Ti-am spus si de Scotia cu taxe de scolarizare zero si cu doua universitati foarte mari, care faceau descoperiri stiintifice cu o suta de ani inainte de a fi create primele universitati in Romania, Glasgow si Edinburgh. La cat de rau sta Romania raspunde clar faptul ca nu avem nicio universitate in primele 500 din lume! Trebuie sa incepi sa te informezi serios, e foarte important sa fii bine informat si sa iei o decizie inteleapta.

tavy:

--- Citat din: Adi din August 22, 2011, 09:06:43 p.m. ---La cat de rau sta Romania raspunde clar faptul ca nu avem nicio universitate in primele 500 din lume!

--- Terminare citat ---
Poate depinde și de top.
http://www.ziare.com/scoala/politehnica/universitatea-politehnica-bucuresti-in-top-500-international-1061872

Și apoi de cum ai tras linia asta cu 500, de ce 500?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă