Geologie, mediu şi ştiinţe planetare > Incalzirea globala: efecte si cauze

Reducerea cantitatii dioxidului de carbon

<< < (2/3) > >>

Adi:
Gandeste tu si implementeaza si anunta-ne rezultatele!

mm:
Uite ca nu mai am loc sa gandesc ! Circulatia cu numere pare/impare a inventat-o altcineva deja , motorul cu hidrogen , de asemenea , cel cu apa e mare secret , ramane sa ma apuc sa le fabric in apartament si sa inec piata "libera" cu ele ! Multumesc de sugestie .

Adi:
Ideea e ca nu e realist sa nu producem CO2. Tanarul la tara arde lemne. Avioanele merg arzand combustibil, fie el petrol, fie el ulei vegal, dar arzi. Atata timp cat arzi, ai CO2. Poate in un mic procent sa se gaseasca alte solutii fara ardere, precum energie solara pus pusa apoi in baterii de hidrogen (care cu oxigen sa dea apa si energie), dar asta e pe termen lung. Pe termen scurt, trebuie redus consumul de petrol si stocat C02-ul cumva.

mm:

--- Citat ---Poate in un mic procent sa se gaseasca alte solutii fara ardere,
--- Terminare citat ---

Micul procent da care vorbesti e o consecinta a micului procent de preocupare pentru gasirea si dezvoltarea altor surse energetice nepoluante . Unele au fost gasite dar absolut de loc dezvoltate tehnic/tehnologic si banal cantitativ . Am dat anterior exemplul iresponsabilitatii totalei lipse de preocupare pentru reducerea CO2-ului in SUA . Presupunand ca nu ai resurse de investitii , cu siguranta ai resurse de "economisire" la producere de poluant . Intotdeauna se gasesc , pe cale administrativa ,  prin masuri de stimulare , prin interdictii , etc. O singura tara polueaza de doua ori mai mult decat tot restul globului ! SOLUTII SUNT . Vointa de a le aplica , BA .

Adi:
Primesti aici al doilea avertizment oficial ca lipsa ta de bun simt prin nerespectarea semnelor de punctuatie nu va mai fi tolerata. Inca un mesaj scris astfel si vei fi dat afara de pe forum. Sa si exemplific, sa nu zici apoi ca nu ai inteles. Cand ai un cuvant urmat de virgula, virgula se pune imediat dupa cuvant, fara spatiu. Ia exemplu de la cum scriu eu. De asemenea, punct la sfarsitul frazei se pune tot imediat dupa cuvant. Acesta este al doilea avertizment oficial.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă