Matematică şi Logică > Analiza matematica

Subiect creat la cererea lui HarapAlb

<< < (2/2)

atanasu:
Nu inteleg ce spui caci linkul asta se deschide,  este insa numai o parte din carte,  adica o previzualizare pana la pg 235 din 390pg.
Traducera este facuta de un profesor demAtematica parca de la Politehnica : Mihnea Moroianu pe care pe vremuri l-am cunoscut. :)
Repet linkul pe care eu l-am deschis de aici dn mesajul meu:

https://books.google.ro/books?id=_yynBAAAQBAJ&pg=PA229&lpg=PA229&dq=legea+simetriei+universale&source=bl&ots=GCJuNN8rgU&sig=yKaop-e6r8T-iI8aTzADYQKKhvg&hl=ro&sa=X&ved=0ahUKEwiYwf-Ps9fMAhUMbRQKHZ7YCEMQ6AEITTAI#v=onepage&q=legea%20simetriei%20universale&f=false
 
Nu cred ca este nevoie de un fir special eu doar ti-am semnalat o carte care mi s-a parut frumos scrisa avand impresia ca esti matematician dar si fizician.

PS. Este vorba de Abel(1802-1829)  si Galois( 1811-1832), doi matematicieni, geniali morti foarte mult prea devreme.

HarapAlb:
Imi apare mesajul "Acces restricctionat, ati atins limita de viualizari pentru aceasta carte".

Moroianu imi suna cunoscut, cred ca am facut doua semestre de algebra cu el la Politehnica, venea cumva cu pantofii prafuiti?

atanasu:
Pe Moroianu nu l-am cunoscut la Politehnica ci cred ca la Alianta Civica dupa 90`. Nu sunt genul care nu obsearva amanunte vestimentare nici la femei decat daca sunt in lipsa, dar la barbati nici atat. :)
Era cam taliban adica nu suficient de nuantat, desi avea dreptate intrcat cu comunistii vorba lui Tutea, doar cu codul penal pe masa si cu catusele sub masa, dar una peste alta mi-a placut.:)
In rest ce sa spun cred ca or mai fi si alte linkuri prin care sa ajungi la text. Se ocupa de problema simetriei ajunge cred ca si la cosmologie. O sa ma mai uit prin txt si eventual voi semnala in maretul opus (care nu stiu daca va mai vedea lumia zilei(a ecranului) :) )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă