Mi-ar fi facut placere sa activez pe un forum in care moderatorii sa fie mai vigilenti.
Mie mi-ar fi placut sa activez pe un forum in care moderatorii sa nu fie necesari. Dar nu se poate sa ai tot ce vrei de-a gata, mai trebuie si sa lupti.
Indiferent cine greseste, moderatorii ar trebui sa sesizeze nuantele de rautate din mesaje, afirmatiile gratuite.
Nu, nu ar trebui. E mult prea subiectiv acest lucru ca sa aiba cineva interesul sa-si consume timpul cu asemena "nuante". Daca exeagerezi atat o nuanta simtita de tine, ce te faci in viata cand cineva iti spune ceva verde in fata care nu-ti place? Te plangi la mama si la tata?
Am raspuns cu aceeasi moneda. Unora care arunca vorbe aiurea, astfel le raspunzi, in vorba.
Imi pare rau, dar parerea mea este ca nu ai procedat corect. Daca ai pretentii de la forum sa sustina discutiile serioase si nu in derizoriu, atunci e de asteptat sa faci in primul rand tu acest lucru. Daca toti ar reactiona ca tine la orice nuanta, ce ar iesi? Te-ai gandit la asta?
De ce oare moderatorii au intervenit atat de tarziu?
Poate ca au si ei viata lor, mai importanta pentru ei decat acest forum care are totusi o istorie relativ linistita. Altfel ar sta 24 de ore din 24 cu ochii pe forum.
Am facut solicitarea de as fi sters acest cont,(al meu) nu ati dat curs solicitarii. De ce?
De ce mai e acea optiune daca nu se respecta dorinta unui user?
Asa e soft-ul acestui forum, doar nu crezi ca au codat moderatorii toate functionalitatile! Din punctul meu de vedere este o functionalitate aberanta in sine. Cine
nu vrea sa posteze nu posteaza, indiferent daca are contul activ sau nu. Cu ce te-ar incalzi daca ti s-ar sterge contul? Si cu ce te deranjeaza daca nu e sters, iti ocupa spatiu pe undeva? In loc sa te preocupe subiecte importante, tu iti pierzi vremea cu astfel de nimicuri?
A se vedea in acest topic si argumentele saradice ale userilor, asa ca nu am considerat ca trebuie sa afisez un nivel academic.
Repet, parerea mea este ca ai considerat gresit, daca vrei sa participi la discutii serioase. Cu cat intretii certurile si bagatelizarea, cu atat e mai sigur ca nu vei vedea discutii la nivel academic. Fii tu exemplul, nu te lua dupa cei pe care ii critici.
Ceva bun tot am facut, l-am invatat cum se scrie corect gheata, vad ca a corectat.
Ar trebui sa imi multumeasca, si-a insusit ceva corect acest guru al forumului dvs.
Asemenea rautati inutile nu ajuta nici la cartea ta de vizita, nici la aplanarea conflictelor.
Ce argumente sa aduci unuia care e rau intentionat, care sustine aberatii clare, jignitoare?
Citeste discutiile din sectiunea criticilor la paradigma actuala (daca ai timp), sa vezi exemple cu adevarat meritorii. De la "pamantul plat" si "istoria falsificata" pana la tot felul de aberatii pseudo-stiintifice, cu sustinatori atat de indarjiti incat "tavy" e mielusel in comparatie, o sa vezi ca neplacerile tale sunt cu adevarat minore. Serios, nu glumesc.
Acum, fiindca am aflat de la moderatori ca totul e ok, deci afirmatiile ii sunt sustinute, cred ca nu mai e nimic de adaugat.
Nu i-a sustinut nimeni afirmatiile, in afara de el, cu atat mai putin moderatorii. Chiar ma mira ca au intervenit (desi vad ca au facut-o in principal ca sa delimiteze certurile intr-o tangenta). Dar sper sa nu fie nevoie de alte interventii, de dragul forumului, nu de altceva.
Concluzia? Astrologia e mult mai importanta decat Climatologia.
E concluzia voastra, nu a mea. Dar, bine ca ati deschis topic pe aceasta tema, poate veti deschide si ochii. Pana atunci, somn usor!
Imi pare rau, dar aici gresesti. Nu ai nici un drept sa atribui altora "concluzia" asta care e doar a ta. Ca tu asta ai inteles din aceste discutii si din interactiunea cu acest forum, e problema (greseala) ta si trebuie sa ti-o asumi. Dar a o pune in carca altora e chiar prea mult. Ti-as cere sa ti-o retragi, ca sa dai dovada macar tu de buna-vointa, dar nu sunt prea optimist.
Se pare ca asta e imaginea pe care vrei sa o afisezi pe acest forum. E alegerea ta, asuma-ti-o.
e-