Diverse > Avertismente, suspendări şi banări

Pe forumul acesta lui Electron i se permite atacul la demnitate?

<< < (3/3)

Electron:
Deja ai ajuns la amenintari? Troll nerusinat ce esti!


e-

Abel Cavaşi:
Dacă se mai simte cineva lezat de ceea ce se întâmplă pe acest forum, îl rog să mă contacteze.

Electron:
Asa mai troll nerusinat, spune pe fata, ca strangi adepti! Cine seamana se-aduna, asa ca multe succesuri!  ;D

Edit: Apropo, cine se simte lezat de modul in care e tratat trollul nerusinat Abel Cavasi pe aici, sa o declare public, cu demnitate! Macar asumati-va responsabilitatea daca va asociati cu el, nu?
 

e-

sumalan dorin:


 Cam multi sunteti care va simti lezati intr-un fel sau altul.Sa fie asta o lipsa de argumentare rationala a ceea ce sustineti fiecare in topicul deschis?

 Pana nu demult mai era o persoana care intr-un alt topic cerea tot ceva de genul o atingere a "demnitatii"

Iar daca e sa fiu metodic,pe ce fel de criterii ai stabilit ca este un "atac la demnitate"?

Prin ce metode ai stabilit ca ,Electron ti-a atacat "demintatea" ?

Care sunt criteriile care te-au facut sa afirmi ca Electron nu respecta regulile forumului?


Nu ii iau apararea lui Electron,nici nu sunt in masura sa ii iau apararea.Sunt doar curios sa aflu care sunt metodele si criteriile folosite pentru a afirma ca "..se permite atacul la demnitate"

atanasu:
Dle Cavasi ,
Acum in toamna lui 2020 userului (oficial nimic in plus dar pentru 2014 nu stiu ce demnitati forumiste mai avea) si imi place mult termenul de user, neologism care in limba romana cu un singur l poate creea jocuri nostime de cuvinte, se pare ca nu i se mai permite accesul sau daca da, i s-a explcat totusi ca nu procedeaza corect sau cine stie o fi inteles si singur ca desigur ca poate asa ceva, ca nu este corect ce a facut amar de vreme pe aici si recunosc ca alaturi si de destule bune.
Oricum dupa aceasta penitenta care doresc sa cred ca ar fi autoimpusa, o sa incerc sa citesc ce va mai scrie caci niciodata  nu i-am negat inteligenta atat nativa cat mai ales educata si pot spune ca bine educata.
Dar Cavasi de mult nu-si mai pierde vremea pe aici, asa ca nu vom avea si un raspuns. Dar chiar si asa este bine sa dau macar acum o explicatie sensurilor mai adanci al acestui foarte scurt fir  privind un balet Electron -Cavasi din indepatatele  neguri ale vremii anului  2014.
PS. Oricum lipsa numitului aparut aici sub numele cu care a aceptat el  sau daca nu fiind solutia acceptata de forum penntru cineva care se retrage si vrea sa-si sterga nickul, care in cazul acestui personaj  fiind Sumi, nu-mi provoaca decat indiferenta. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă