Filozofia ştiinţei, filozofie, psihologie, sociologie şi limba română > Psihologie

Ce este iubirea?

<< < (4/4)

07Marius:
Probabil ca la aceasta intrebare cauta raspuns in general cei mai tineri, apropiati de adolescenta, insa termenul poate fi folosit intr-o conjunctura mult mai larga.

Daca pentru unii iubirea mai are secrete, altii o mai cauta, iar unii poate s-au saturat sa viseze si au devenit imuni la acest sentiment. Exista multe nuante de iubire, este aiurea pina la urma sa cauti o definitie exaustiva si sa incerci sa-ti dirijezi viata dupa termenii si regulile date printr-o definitie. Un lucru este clar, oricat de greu este sa definim acest sentiment, cu totii stim daca o posedam sau nu la un moment dat. Exista cei drept si exceptii, respectiv cei care-si dau seama ce-au pierdut, in momentul in care de obicei este prea tarziu pentru a mai fi reparat.

Oricum ar fi si oridecare ar fi aceasta iubire, continua sa pasioneze sufletul oamenilor dar si al animalelor si ne coloreaza viata, indiferent cat de bogati sau saraci suntem. Cum am intrat intr-un an nou, va doresc tuturor sa aveti parte de iubirea pe care vi-o doriti. Atentie insa la ce va doriti, pentru ca chiar se poate sa si obtineti ceea ce va doriti... si nu tot ceea ce ne dorim este sanatos si bun pentru propria sanatate... sufleteasca, financiara etc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă