In Anglia, de exemplu, trebuie sa ai foarte mare grija de propria identitate si detaliile bancare, pentru ca nu exista "buletin" si cineva poate in cazul in care face rost de datele tale, sa-si deschida conturi, sa-si faca pasaport pe numele tau, si multe altele, si uite cum te poti trezi dator la banci sau cu nu-stiu-ce infractiune comise, de care tu sa nu ai habar (am dat exemplu asta pentru ca locuiesc aici de ceva timp). Am avut si cateva situatii stupide pe care a trebuit sa le rezolv in legatura cu contul meu, dar am fost vigilent... nu vreau sa va faceti o idee proasta despre mine, dar cand umblam pe internet si mai ales cand ne lasam datele personale, trebuie sa fim foarte atenti, si sa ne holbam de mai multe ori pan' ce suntem siguri ca nu se va intampla nimic rau... eu vreau doar sa subliniez ca trebuie sa fim foarte atenti... asa cum parintii ne-au invatat de mici sa avem grija cand tranversam starda, asa ar trebui sa facem si pe internet... sa ne uitam stanga-dreapta si cand suntem singuri sa tranversam... ca altfel ne calca masina, daca mergem ca orbii pe strada si nu ne pasa daca bine sau nu ...