IT şi electronică > Sisteme de operare

windows

<< < (5/6) > >>

ion adrian:
V. o sa incerc ce spui tu, nu ma pricp dar daca stiu cate ceva este disparat iar chestia aia cu incompatibilitatea viteza de acces frecventa sau RAM o banuiesc doar pe baza logica si se pare ca tu o confirmi?

ariel55:
Nu ai nici o treaba cu RAM si alte chestii.Cel mult daca esti conectat USB, depinde ce versiune USB ai 2 sa 3.Cand ai sa schimbi server-ul ales, in afara Romaniei, ai sa vezi care este realitatea.Acum ai viteza mare , avand fibra optica.De viteza asta te poti bucura in tara, cand iesi cu cererea afara, vei avea viteza mica, deoarece afara , nu este generalizata fibra optica si fiecare server, te "serveste" cu viteza sa proprie si in funtie de cate cereri are.
Nu poti fi "imparat" in internet.Cu, cat sunt mai multi conectati, cu atat viteza scade, pentru ca fluxul este limitat si se imparte la numarul de cereri.
Ce ai tu acum, este bun de "gaming" in Ro si, transfer rapid de fisiere in cartier.
Personal cred ca introducerea fibrei in Ro este o actiune buna, din pacate avantajul catre serverele exterioare nu se vede, in exterior, tehnologia de data asta fiind un pic invechita.Au si ai nostri un avantaj farta de alti, au sarit niste pasi tehnologici.  8)


--- Citat ---55 M ptr D si 14-15 pentru U
--- Terminare citat ---
Nu ma mira, mai ales daca ai ales sa masori intre tine si provider-ul tau. cauta alt provider din bucuresti si vezi cum se face exchange-ul intre servere ... ;D
La viteza gasita, calculatorul tau nu are nevoie de nici un upgrade.Merge foarte bine!

ion adrian:
Domnule nu intelegi ca efectiv nu am nici-o viteza mare ca stau si un minut pana intra yahoo sau ceva similar. uite acum a intrat repede acest forum dar uneori este lent desi serv.ro imi arata download de 27 M. alte elemente nu ma intereseaza cum ar fi USB 17 sau din astea. Odata ce am marit prin fibra optica(asa o fi) viteza de acces ma astept sa beneficiez de ea asa cum tot tugulanul daca aude ca a crescut PIB vrea sa simta si el la buzunar aceast aspect :)

ariel55:

--- Citat ---Domnule nu intelegi ca efectiv nu am nici-o viteza mare ca stau si un minut pana intra yahoo sau ceva similar.
--- Terminare citat ---
Nu esti multumit, cere provider-ului sa revina la vechea configuratie.

puriu:
Viteza de comunicatie e mai putin importanta decat banda disponibila care se imparte cu toate calculatoarele, smartfon-urile, etc. conectate simultan la serverul providerului. In Task Manager / Networking se poate observa ca se primeste din cand in cand trafic cu viteza procentual mica, iar in restul timpului traficul este zero. Pentru ca Internetul sa mearga ca inainte ar trebui ca banda inchiriata de catre provider sa creasca o data cu traficul si cu numarul de abonati, dar asta costa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă