Filozofia ştiinţei, filozofie, psihologie, sociologie şi limba română > Filozofie

Cine sunt eu?

<< < (15/15)

A.Mot-old:

--- Citat din: atanasu din Noiembrie 19, 2019, 05:45:43 p.m. ---Aici discut eu despre mine iar  la firul despre Pascal despre Pascal. Si aici ti-am raspuns pe scurt constatand ca nu intelegi semnificatia povesti celor 153 de pesti.Am rezumat foarte mult  in postarea anterioara experimentul meu mental ipotetic si care ma duce ca si eu ca si tu ca si toti au scanteia Divina in ei cum scrie si in Facerea si  ca aceasta fiind Divina nu este conditionata de spatiu si timp si deci ne insufleteste pe toti odata sau pe rand. Asta a descoperit traind-o (eu am descoperit-o rational) Ramna Maharshi iar eu cred ca si Pascal a descoperit traind acelasi lucru. Adica spun ca una este sa triesti ca acestia si alta este sa rationezi in cest sens.
PS Mai am trait de data asta ceva real si mi s-a povestit iarasi ceva real de cineva demn in mod absolut de increderea mea. Poate ca zilele astea sa compun un text pe care sa-l postez aici.
Si mai sunt niste restante de documentare de mai demult de care poate ca ma voi ocupa.
PPS.De ce nu termini cu postia aia cu suma primelor n numere naturale care cand n este 17 este 153 si la care te-am starnit eu cu progresia din Ioan 21.11 Nu stiu cum se face ca din ce spun eu auditoriul selectineaza tot felul de lucruri derizorii

--- Terminare citat ---
Se pare că ești atras de hinduism...Ce spune scriptura hinduistă despre facerea universului de la atom până la om?Ce spune așa zisa "evanghelie" a lui Ramna Maharshi?Ce părere ai despre anumite temple hinduiste care au simboluri falice?Toate scripturile care au fost înainte de Tora și Biblia Ortodoxă sunt adevărate doar în proporție de o,oo1% restul până la 100% fiind ispitiri cu voia lui DUMNEZEU care este de fapt doar Cel descris de Tora și de Biblia Ortodoxă.Esti de-acord că pooporul evreu este poporul ales al lui DUMNEZEU?Dacă nu esti de-acord că Pooporul Evreu este Poporul Ales al lui DUMNEZEU, atunci nu ai înțeles de ce hinduiștii au fost induși în eroare!

--- Citat din: atanasu din Octombrie 28, 2019, 12:20:19 p.m. ---153 = 9x17 deci 153/(1+5 +3) = 17 iar 17 este singurul numar prim egal cu suma a patru numere prime succesive (17= 2+3+5+7) care in plus sunt si primele numere prime.
--- Terminare citat ---
Nu înțeleg de ce ești așa de agresiv și susții obsesiv acel număr 153....Iată ce proprietate are numărul 861:
861=41 x 21 unde 41=2+3+5+7+11+13 și ce-i cu asta???Ești obsedat ca să nu zic altfel....și ce experiment mental ar fi 153 și 861?!?!

atanasu:
Nu prea intelegi ce ti se spune. Nu stiu cauza. Si in chestiile alea simple cu suma primelor n numere naturale si in cele ce spun eu . Imi imprumuti fara sa intrebi, adica fara sa fii cat de cat politicos, idei de ale tale despre mine. De exemplu Trebuia sa intrebi : Esti, asa cum mi se pare mie atras de hinduism ? si nu peremptoriu  "Se pare că ești atras de hinduism.."
Daca nu intelegi ce este important in exemplul cu 153 de pesti si  de ce este acest numar decis  de Dumnezeu in acea pescuire miraculoasa, aceasta poveste Nou testamentara, un numar  care este aproape unic, adica eu cred ca este chiar unic ca posibilitate in complexitatea lui numerologica si asta intr-o epoca in care stiinta nu stia inca toate cele ce decurg din acest numar deosebit . De ce oare? Nu te framanta asta si nu intelegi mai nimic asa ca zau nu are rost sa mai discut cu unii care nu inteleg macar textul scris de mine la "Octombrie 28, 2019, 12:20:19 p.m."
PS.Nu tin sa impartasesc cunostinte si raspund numai celor care realmente vor sa inteleaga ceva. Daca exista e bine, daca nu, este tot asa! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă