Telefoane mobile şi gadgeturi > Tablete

Tableta "romaneasca" sau tableta chinezeasca?

<< < (2/2)

HarapAlb:
Asta e alt tip de incompatibilitate si care se poate rezolva pe masura ce se dezvolta programele sau se fac publice specificatiile hardware, insa tu spuneai de incompatibilitati specifice folosirii dispozitivului in Romania. Pe astea le remediezi cumparand licente pentru aplicatii daca e posibil, sau poate sa fie ceva atat de particular legat de retelele din Romania incat sa nu se deranjeze nimeni sa le rezolve.

andyC:
Faci ce vrei dar, in locul tau, as cumpara o tableta "autohtona". As dormi mai linistit noaptea daca as sti ca am garantie si ea este "special facuta pentru Romania" (nici eu nu sunt sigur ca am inteles ce vrea sa zica asta). De exemplu eu mi-am cumparat saptamana trecuta un E300 de la E-boda si, pana acum cel putin, sunt foarte multumit de ea...adevarul este ca am ezitat si eu la inceput.
Spre deosebire de tine eu am loat-o special pentru game-ing dar pot sa iti zic ca am incercat-o si pe 3G si efoarte ok.

Mishu:
andyC, pana la urma nu am mai luat niciuna si cred ca bine am facut. Intre timp preturile au scazut binisor si acum pot lua in aceiasi bani ceva mai performant.
Asa este cu garantia, dar diferentele mari de pret inca ma tenteaza sa iau o tableta fara garantie dar direct din China. Am vazut ca sunt tablete dual-core si la 90 USD: http://www.pctablet.ro/tablete-android-4-1-oferte-cu-preturi-china-decembrie-2012/
Nu stiu cat de bune sunt, am vazut ca in general la tabletele astea le mai pica memoria. Dar daca este o marca mai cunoscuta probabil ca voi gasi si modalitatea de a o repara.
Am avut pana de curand o tableta cu procesor ARM 11 la 800 MHz si touch rezistiv. Ajunsesem in situatia de o porneam o data pe luna sa vad daca mai functioneaza. Era prea lenta. Am dat-o cu cateva zeci de lei, fara niciun regret (cu tot cu tastatura :D), in conditiile in care cand am luat-o m-a costat totul aproape 500 Lei (numai husa cu tastatura a fost parca 150 Lei). O sa incerc una mai performanta, dar tot asa, fara sa cheltuiesc mare lucru...

Lucian:
Tableta chineazasca ?   :D :D
Eu folosesc Samsung Galaxy Tab 3 este foarte buna si nu e marca chinezeasca sau romaneasca! E de la americani :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă