Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Aducem tehnologia în școlile clujene!  (Citit de 3633 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Fundatia Comunitara Cluj

  • Vizitator
Aducem tehnologia în școlile clujene!
« : August 21, 2012, 11:20:39 a.m. »
Fundația Comunitară Cluj - FCC -  îi invită pe dascălii din școlile și liceele clujene să identifice acele nevoi care pot fi soluționate cu ajutorul tehnologiei, în cadrul programului ”Collegium. Excelență în Educație”, susținut din Fondul Electrogrup. Creat de compania cu același nume în cadrul FCC, fondul asigură un cadru prin care nevoile școlilor și liceelor clujene sunt puse în legătură cu ideile și soluțiile propuse de studenții facultăților cu profil tehnic. Astfel, vor fi finanțate până la patru proiecte ale instituțiilor de învățământ clujene, de până la 15.000 de lei fiecare, implementate pe baza soluțiilor dezvoltate pornind de la propunerile studenților. De asemenea, pentru echipele de studenți implicate sunt disponible patru burse în valoare de 4.500 de lei fiecare. Bursele vor fi acordate tinerilor selectați și vor acoperi costuri legate de instruire, de achiziționarea de materiale didactice sau softuri sau instrumente necesare în implementarea proiectelor.

Aplicațiile din partea școlilor sunt așteptate până în 23 septembrie 2012. La rândul lor, studenții vor depune aplicații după centralizarea nevoilor din instituțiile de învățământ, când vor putea alege proiectul în care doresc să se implice.

Detalii suplimentare la adresa de dana.stoica@fundatiacomunitaracluj.ro.

Detalii suplimentare despre proiect și fomularele de aplicare sunt disponibile pe http://collegium.fundatiacomunitaracluj.ro/.
« Ultima Modificare: August 28, 2012, 04:25:02 p.m. de Fundatia Comunitara Cluj »

Offline Adi

  • Global Moderator
  • *****
  • Mesaje postate: 11298
  • Popularitate: +15/-7
    • Site personal Adrian Buzatu
Răspuns: Aducem tehnologia în școlile clujene!
« Răspuns #1 : August 22, 2012, 04:10:53 p.m. »
Ma bucur sa aud. Iata se fac pasi inainte si in tara. Un singur comentariu am: orice acronim trebuie definit, caci nimeni nu stie ce este FCC.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro