Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Biologie

Despre evolutionism si abiogeneza

<< < (2/2)

meteor:

--- Citat din: AlexandruLazar din Iulie 03, 2012, 11:49:55 p.m. ---Unicornul roz invizibil de la mine din dulap este teolog (e om, mă rog, unicorn serios [ai ce vorbi cu el în domeniul lui de specialitate]). Ar fi vrut să îl întrebe pe vărul tău, aşa ca de la un invizibil la altul, ce treabă are evoluţia cu apariţia vieţii.

--- Terminare citat ---
....

 ;D

...

sumalan dorin:
 :D :D :D :D

La o tactica ca si asta chiar nu m-am gandit "varu" :D

Apropo in in timp ce scriam acest mesaj m-am gandit ca ar fii util si cred placut daca as deschide un topic al : "tacticilor folosite de unii utilizatori in abordarea diferitelor subiecte" iar numele topicului sa fie :"Tacticologia comunisto-conspirationisto-fabulanta" ;D

Si acum sa explic de ce as alege sa-l numesc asa:pai unii utilizatori daca nu le convine ceva arunca imediat ceva de genul "e ceva din comunism" altii la alte discutii prezinta argumente din domeniul conspiratiilor si bineinteles ultimi ...cei care fabuleza.

meteor:
 ;D
Rideti bine de voi, rid si eu de voi.  ;D ;D ;D


A.Lazar, pe viitor foarte bine ar fi, daca nu te-ai mai implica, acolo, unde nimic nu are de aface cu tine (si la fel crearea de off topicuri).

Iar, cilalti...., e recomandabil ca inainte sa se ia dupa mintea cuiva, sa mai gindeasca ceva (chiar le-ar prinde foarte bine...).AlexandruLazar:
E într-o secțiune publică a forumului? Super, înseamnă că are de-a face cu toată lumea care are chef să citească. Dacă nu mă privea, ar fi trebuit să fie într-un PM către Electron.

Iar întrebarea unicornului meu e cât se poate de legitimă, nu e off-topic. Vărul tău, biolog, poate să îți dea mai multe detalii despre faptul că apariția vieții ține de abiogeneză, nicidecum de evoluție.

Pozitron:
Am modificat titlul acestui topic, pentru ca nu se justifica. Daca e o discutie publica, despre evolutionism si abiogeneza, atunci e ok. Daca trebuia sa fie doar o discutie privata, o voi muta la cosul de gunoi.

<Pozitron>

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă